Christine Antorini besøger Humlehøj-skolen

21. maj 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Undervisningsminister Christine Antorini kommer på mandag til Sønderborg. Hun besøger Humlehøj-Skolen for at høre om, hvordan skolen arbejder med bevægelse i undervisningen, som er en del af skolens profil.

Ministeren indleder sit besøg kl. 11 på skoleleder Frands Christensens kontor, hvor han sammen med viceskoleleder Johnny Erichsen vil fortælle om skolens bevæggrunde for at arbejde med profilen.

Undervisningsminister Christine Antorini besøger Humlehøj-Skolen.

Undervisningsminister Christine Antorini besøger Humlehøj-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Efter orienteringen på kontoret vil vi gå rundt til to-tre forløb på skolen og vise, hvordan undervisningen kan foregå i praksis, når bevægelse inddrages som et led i den faglige undervisning, fortæller Frands Christensen.

Skolelederen kender ikke præcist baggrunden for, at ministeren har ønsket at besøge Humlehøj-Skolen, men regner med, at det hænger sammen med en artikel om skolen, som findes på ministeriets egen hjemmeside.

Artiklen fortæller om de forandringer, skolen har gennemgået, siden den i 2009 lå til at miste sin overbygning. Skolen havde på det tidspunkt ca. 60 pct. tosprogede elever, selv om andelen i skoledistriktet lå på ca. 36. Mange forældre valgte imidlertid skolen fra på grund af et dårligt image, og da rygterne om flytning af overbygningen så kom oven i, skulle der gøres noget:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Lærergruppen, som dengang var uden leder, spurgte byrådet, om de kunne få lov til at beholde overbygningen, hvis de kunne vende det vigende elevtal til en stigning – og det fik den ja til, fortæller Frands Christensen, som blev leder på skolen dengang og sammen med sin medarbejderstab har stået i spidsen for den nye udvikling.

Se hele artiklen her:

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...