Debat: Er Venstre og Socialdemokraterne inderst inde enige?

8. november 2014 Politik

Formand for Teknik- og Miljøudvalget, Frode Sørensen, Socialdemokraterne, skriver:

Det er forfriskende at se på SønderborgNyt, at Peter Hansen fortsat kritiserer de forslag, som er sendt i høring hos befolkningen, især når han på mødet i Teknik og Miljøudvalget den 21. august 2013 selv har sat arbejdet i gang.trafik

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved den politiske behandling i september og oktober 2014 blev forslagene enstemmigt sendt i høring. Her havde Venstres gruppe fuld lejlighed til at komme med såvel positive som kritiske kommentarer.

Hvorfor gjorde Venstre ikke det?

Når Peter Hansen nu mener at forslagene kritikløst er sendt i høring.

Måske fordi Venstre inderst inde er enige med Socialdemokraterne i, at befolkningen skal have lov til at komme med deres mening.trafik

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor ville det ikke på nogen måde være demokratisk, hvis vi politisk havde handlet en vigtig sag som ”Byliv og Infrastruktur” af på et byrådsseminar – før vi havde hørt borgernes røst.

Når vi den 26. november har modtaget de sidste høringssvar, så er tiden kommet for en politisk behandling, og jeg vil gerne invitere alle byrådets partier til en dialog om, hvordan vi sikrer det bedst mulige byliv og den bedste infrastruktur i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk