Dejlig opbakning til Sundhedshuset i Nordborg

24. oktober 2014 Uncategorized

SF-formand Jørgen Jørgensen, skriver:

Det er jo dejligt at selv Carl Erik Rasmussen nu offentligt viser sin begejstring for det nye sundhedshus på Nordals. Så begejstret at han gerne vil sende en buket roser til Regionen. Dem har de også fortjent. Men jeg er da lidt skuffet over, at han ikke kan få sig selv til at anerkende de lokale politikeres indsats i tilvejebringelsen af det velfungerende sundhedshus.

Det er måske også for meget forlangt.

Jørgen Jørgensen efterlyser en kiropraktor til Sundhedshuset

Jørgen Jørgensen efterlyser en kiropraktor til Sundhedshuset

Vi er jo kun mennesker.

Men rammerne og grundlaget for Sundhedshuset, og her tænker jeg bl.a. på placering, finansiering, etablering og drift mv, er skabt og tænke af de lokale politikere.

Som en af de politikere der stod i orkanens øje, husker jeg udmærket det stormfulde møde i Idrætscenteret, som CER omtaler, og hvor jeg blev skældt ud med nogle af vores dejlige sprogs værste gloser. Og det i en sådan grad af der stadigvæk er enkelte på Nordals der har svært ved at hilse og se mig i øjnene. Men det er historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi nordalsinger har fået en fantastisk sundhedshus i det gamle Rådhus. Som både i omfang og indhold er dobbelt så stort som alternativet. Og det med en så lav husleje, at det er attraktiv for rigtig mange forskellige sundhedsaktører at deltage. Vi har i lang tid fremover sikret lægedækning, hvilket rigtig mange nordalsingere skønner på. Det eneste der mangler er efter min menig en kiropraktor. Et krav man passende kan rette til de nuværende lokale politikere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...