Det er offentlige er ikke klar til digital post

3. november 2014 Uncategorized

Selvom danskerne siden lørdag skulle være klar til at modtage al post fra det offentlige digitalt, så er hverken stat, regioner eller kommuner selv helt klar til at sende al post digitalt til borgerne.post

“Først langt ind i 2016 er al offentlig post digital”. Det siger formanden for de kommunale borgerservice-chefer i Danmark, Jane Ussing fra Vejen Kommune til TV SYD.

De bedste digitale kommuner sender i øjeblikket 60-70 procent af deres post digitalt, mens regionerne sender omkring halvdelen af posten digitalt nu og forventer, at 80 procent af posten vil blive sendt digitalt ved årsskiftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor er det fortsat vigtigt at holde øje med både rudekuverter fra det offentlige i den fysiske postkasse og brevene i den digitale postboks”, lyder rådet fra Jane Ussing til tv-stastionen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...