Det er offentlige er ikke klar til digital post

3. november 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Selvom danskerne siden lørdag skulle være klar til at modtage al post fra det offentlige digitalt, så er hverken stat, regioner eller kommuner selv helt klar til at sende al post digitalt til borgerne.post

Artiklen fortsætter under annoncen

“Først langt ind i 2016 er al offentlig post digital”. Det siger formanden for de kommunale borgerservice-chefer i Danmark, Jane Ussing fra Vejen Kommune til TV SYD.

De bedste digitale kommuner sender i øjeblikket 60-70 procent af deres post digitalt, mens regionerne sender omkring halvdelen af posten digitalt nu og forventer, at 80 procent af posten vil blive sendt digitalt ved årsskiftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Derfor er det fortsat vigtigt at holde øje med både rudekuverter fra det offentlige i den fysiske postkasse og brevene i den digitale postboks”, lyder rådet fra Jane Ussing til tv-stastionen.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...