Det kører for Socialdemokraterne i Sønderborg

28. januar 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

Mandag holdt Socialdemokraterne i Sønderborg generalforsamling. Humlehøj Hallen satte rammerne for nogle debatrige timer, hvor omtrent et halvt hundrede socialdemokrater deltog – deriblandt borgmester Erik Lauritzen, folketingsmedlem Benny Engelbrecht og formand for DSU Sønderborg, Cecilie Christensen.

Formand Jette Bertelsen modtog klapsalver og genvalg.

Formand Jette Bertelsen modtog klapsalver og genvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jette Bertelsen, der er blevet genvalgt som formand for en to-årig periode, fik stående applaus for sin beretning og indsats gennem det forgangne år. Hun udtaler efterfølgende:

– Sidste år stod primært i den forestående kommunalvalgkamps tegn, med kandidatmøder, andre indledende forberedelser og selve valgkampen. Heldigvis gik det som det skulle, takket være en stærk indsats fra hele vores hold. Det kan vi kun være stolte af og tilfredse over.

Hun fortsætter:

– Det har været hårdt for bestyrelsen, at mange af os i den selv var byrådskandidater, så nu ser vi alle frem til et lidt mindre hektisk år.’ siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette betyder dog ikke, at en velafsluttet valgkamp og vundet borgmesterpost, skal bruges som en sovepude i partiforeningen.

Stor gennemslagskraft

Udover Jette Bertelsen består bestyrelsen af Tine Gladys Zacho, næstformand, Kirsten Raabe Johannsen, der er nyvalgt kasserer, Svend Erik Petersen, byrådsmedlem,  Arvid Holm, Cecilie Christensen, Conny Hauge, Yvonne Klausen samt DSU-observant Søren Verdoner.

Tine Gladys Zacho klar med roser under valgkampen. Foto: DSU

Tine Gladys Zacho klar med roser under valgkampen. Foto: DSU

Artiklen fortsætter under annoncen

 

– Vi anser sammensætningen i vores bestyrelse som en stor styrke. Vi har både nye unge kræfter og erfarne medlemmer, hvilket kommer til at skabe en anden slags energi og tankegang. Det er der brug for, hvis det at være aktiv i en partiforening stadigt skal være attraktivt, siger næstformand Tine Gladys Zacho.

– Det er vigtigt, at medlemmerne kan komme og føle, de bliver hørt samtidigt med, at de kan møde nye og såvel som gamle venner. Vores mål den kommende periode er også helt klart at forøge vores medlemsantal og vise, at politisk engagement kan gøre en forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...