Det nye byråd skal se på den samlede trafik

19. december 2013 Uncategorized

På onsdagens Byrådsmøde gav Peter Hansen fra Venstre udtryk for sin bekymring ved en lukning af Damgade, fordi den kan betyde et stop for kunder til Blomsterhjørnet. Peter Hansen er helt på det rene med, at Damgade skal lukkes, men det vigtige er, hvor der sættes en spærring op.

– Jeg vil ikke være med til, at vi gør det surt for en forretning, siger han.

Det nye Byråd skal se på den samlede trafik.

Det nye Byråd skal se på den samlede trafik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det var der forståelse for hele vejen rundt om bordet og debatten førte til en snak om de forskellige trafikreguleringer, der er lavet flere steder i byen. Gavner de i det samlede billede eller er problemerne bare flyttet?

Det vil blive en opgave for det nye Teknik og Miljøudvalg at vurdere det, inden der tages stilling til, hvordan Damgade skal spærres. Måske skal der åbnes eller lukkes for trafik andre steder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49