DF-formanden besøger Sønderborg

27. november 2014 Uncategorized

Debatten om det stigende antal af asylansøgere og åbning af mange nye asylcentre rundt omkring i landet fylder meget på Christiansborg lige nu. Også i Sønderborg, hvor et asylcenter åbnede i efteråret i den netop nedlagte Sønderborg Kaserne.

Kristian Thulesen Dahl, Dansk Folkeparti.

Torsdag den 4. december lægger Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl vejen forbi asylcentret i Sønderborg for at nærstudere forholdene. Dansk Folkeparti ønsker at omlægge det danske asylsystem, så asylansøgerne i langt højere grad hjælpes i nærområderne i stedet for i Danmark. Det vil Kristian Thulesen Dahl også drøfte i forbindelse med besøget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vejen går også forbi Danfoss, hvor DFs formand bl.a. skal drøfte ”danske arbejdspladser” og energiomkostninger med koncernens adm. direktør Niels B. Christiansen.

Om aftenen holder han et offentligt møde på Comwell i Sønderborg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...