DF: Hvad sker der lige hos Socialdemokraterne?

1. august 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Torsdag aften forlyder det på Sønderborg Nyt at Socialdemokraterne nu overvejer en alternativ placering af et asylcenter i Sønderborg Kommune.

Helt konkret lyder udmeldingen fra byrådsmedlem Helge Larsen at man gerne så en dialog med Regionen om hvor vidt man i stedet kan anvende Augustenborg Slot som asylcenter.aug4

Artiklen fortsætter under annoncen

I Dansk Folkeparti forstår vi imidlertid slet ikke, hvad der sker lige nu i Socialdemokratiet:

– Jeg har svært ved at se, hvordan en placering på Augustenborg Slot skulle være ret meget bedre end på havnen i Sønderborg. Ganske vist vil man her undgå at bringe hele havneprojektet i fare, til gengæld tilføre man en masse tvivlsomme sociale skæbner til et bysamfund, der i forvejen er hårdere belastet end så mange andre steder i kommunen qua den mangeårige tilstedeværelse af psykiatrihospitalet, siger Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Folkeparti undre sig over at Socialdemokraterne bringer en ny placering i spil, da det aldrig har været et spørgsmål om hvorvidt Sønderborg Kommune vil huse et asylcenter, men nærmere et spørgsmål om at Udlændingestyrelsen har set sig varm på Sønderborg Kaserne.

– Ved den orientering byrådet fik onsdag aften blev det gjort klart at Udlændingestyrelsen var interesseret i Kasernen fordi den forholdsvist hurtigt kunne tages i brug og altså ikke fordi den lå i Sønderborg Kommune. Derfor undre det mig at Socialdemokraterne nu prøver at finde en alternativ placering i kommunen, da vi aldrig er blevet spurgt om vi kunne rumme et asylcenter i Sønderborg Kommune, afslutter Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...