DF: Hvad sker der lige hos Socialdemokraterne?

1. august 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Torsdag aften forlyder det på Sønderborg Nyt at Socialdemokraterne nu overvejer en alternativ placering af et asylcenter i Sønderborg Kommune.

Helt konkret lyder udmeldingen fra byrådsmedlem Helge Larsen at man gerne så en dialog med Regionen om hvor vidt man i stedet kan anvende Augustenborg Slot som asylcenter.aug4

Artiklen fortsætter under annoncen

I Dansk Folkeparti forstår vi imidlertid slet ikke, hvad der sker lige nu i Socialdemokratiet:

– Jeg har svært ved at se, hvordan en placering på Augustenborg Slot skulle være ret meget bedre end på havnen i Sønderborg. Ganske vist vil man her undgå at bringe hele havneprojektet i fare, til gengæld tilføre man en masse tvivlsomme sociale skæbner til et bysamfund, der i forvejen er hårdere belastet end så mange andre steder i kommunen qua den mangeårige tilstedeværelse af psykiatrihospitalet, siger Stefan Lydal.

Dansk Folkeparti undre sig over at Socialdemokraterne bringer en ny placering i spil, da det aldrig har været et spørgsmål om hvorvidt Sønderborg Kommune vil huse et asylcenter, men nærmere et spørgsmål om at Udlændingestyrelsen har set sig varm på Sønderborg Kaserne.

– Ved den orientering byrådet fik onsdag aften blev det gjort klart at Udlændingestyrelsen var interesseret i Kasernen fordi den forholdsvist hurtigt kunne tages i brug og altså ikke fordi den lå i Sønderborg Kommune. Derfor undre det mig at Socialdemokraterne nu prøver at finde en alternativ placering i kommunen, da vi aldrig er blevet spurgt om vi kunne rumme et asylcenter i Sønderborg Kommune, afslutter Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...