DF: Hvad sker der lige hos Socialdemokraterne?

1. august 2014 Uncategorized

Pressemeddelelse:

Torsdag aften forlyder det på Sønderborg Nyt at Socialdemokraterne nu overvejer en alternativ placering af et asylcenter i Sønderborg Kommune.

Helt konkret lyder udmeldingen fra byrådsmedlem Helge Larsen at man gerne så en dialog med Regionen om hvor vidt man i stedet kan anvende Augustenborg Slot som asylcenter.aug4

Artiklen fortsætter under annoncen

I Dansk Folkeparti forstår vi imidlertid slet ikke, hvad der sker lige nu i Socialdemokratiet:

– Jeg har svært ved at se, hvordan en placering på Augustenborg Slot skulle være ret meget bedre end på havnen i Sønderborg. Ganske vist vil man her undgå at bringe hele havneprojektet i fare, til gengæld tilføre man en masse tvivlsomme sociale skæbner til et bysamfund, der i forvejen er hårdere belastet end så mange andre steder i kommunen qua den mangeårige tilstedeværelse af psykiatrihospitalet, siger Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dansk Folkeparti undre sig over at Socialdemokraterne bringer en ny placering i spil, da det aldrig har været et spørgsmål om hvorvidt Sønderborg Kommune vil huse et asylcenter, men nærmere et spørgsmål om at Udlændingestyrelsen har set sig varm på Sønderborg Kaserne.

– Ved den orientering byrådet fik onsdag aften blev det gjort klart at Udlændingestyrelsen var interesseret i Kasernen fordi den forholdsvist hurtigt kunne tages i brug og altså ikke fordi den lå i Sønderborg Kommune. Derfor undre det mig at Socialdemokraterne nu prøver at finde en alternativ placering i kommunen, da vi aldrig er blevet spurgt om vi kunne rumme et asylcenter i Sønderborg Kommune, afslutter Stefan Lydal.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49