Efterlyser ideer til beskyttede job

21. oktober 2013 Uncategorized

Unge udviklingshæmmede, deres familier, venner og bekendte, arbejdsmarkedets parter og andre interesserede inviteres til borgermøde. Gode ideer efterlyses og alle muligheder ønskes drøftet i arbejdet for at udvikle en ny vision for beskyttet beskæftigelse.

Jørgen Jørgensen vil finde spændende, beskyttede job

Jørgen Jørgensen vil finde spændende, beskyttede job

Artiklen fortsætter under annoncen

Målet er at give unge udviklingshæmmede en reel chance for at udnytte deres potentiale på arbejdsmarkedet.

– Vi ønsker i byrådet at give mulighed for mere livskvaliteten til vore unge udviklingshæmmede. Derfor skal vi have en vision og konkrete metoder, som sikrer, at udviklingshæmmede får en bedre tilknytning til både private og offentlige arbejdspladser. Alle muligheder og håndtag skal undersøges – herunder også, om vi via den særligt tilrettelagte ungdomsuddannelse kan forbedre de unges tilknytning til arbejdsmarkedet, siger Jørgen Jørgensen, formand for socialudvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...