Egernsund: Vælgermøde med Gitte Uttrup og alle mændene

8. oktober 2013 Uncategorized

Kommunalpolitik er ikke kun for mænd, men i høj grad også for kvinder. Derfor er det et paradoks, at Gitte Uttrup fra Fælleslisten er den eneste repræsentant for sit køn, når der holdes stort vælgermøde i Egernsund torsdag. Mødet er arrangeret af Egernsund Borgerforening.

Det foregår på Egernsund Skole, Skovgade 13 og begynder klokken 19.00.

Mødet er et af de få valgarrangementer forud for kommunalvalget 19. oktober, hvor SÅ mange lister er repræsenteret, nemlig 12. Følgende kandidater er udpeget af de respektive partier/lister til at komme til Egernsund:

Artiklen fortsætter under annoncen

Panelet

Kim Thavi Albrecht, Venstre, Jan Blume, Enhedslisten, Lars Dyhr Hansen, Dansk Folkeparti, Poul Harald Holm, Kristendemokraterne, Johnnie Brandt Holme, Danskernes Parti, Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, Thorkild Kristiansen, Alssundlisten, Erik Lauritzen, Socialdemokraterne, Kristian Myrhøj, Radikale, Ole Bang Nielsen, SF, Peter Prag, Konservative og Gitte Uttrup, Fælleslisten.

På valgmødet vil fokus især – sagt lidt populært – være rettet imod, hvordan kandidaterne vil være med til at arbejde for, at kommunen uden for Sønderborg Købstad ikke ender som et “frilandsmuseum”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlem af Egernsund Borgerforening, Flemming Nielsen, er aftenens ordstyrer. Alle interesserede kan – ganske gratis – deltage i mødet.

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>