Ekstra åbent for brevstemmer til EU-valget

Valgsted. Arkivfoto
Valgsted. Arkivfoto
21. maj 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Borgerservice i Gråsten, Nordborg eller Sønderborg holder ekstra åben til brevstemmer i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget:

Sønderborg: Lørdag den 25. maj og lørdag den 1. juni kl. 10.00-13.00  samt onsag den 5. juni fra klokken 9:00 til 12:00.

Nordborg: Lørdag den 1. juni  kl. 10.00-13.00 .

Gråsten: Lørdag den 1. juni kl. 10.00-13.00

Du kan bestille tid til at brevstemme på kommunens hjemmeside eller ved at ringe på tlf.8872 6400

Du kan også brevstemme uden tidsbestilling ved at trække et nummer på standeren i Borgerservice. Du må så forvente, at der kan være ventetid, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal have gyldig legitimation – f.eks. sundhedskort, pas eller kørekort – med for at kunne brevstemme.

Til selve Europa-Parlamentsvalget søndag den 9. juni er der 17 valgsteder i Sønderborg Kommune, og det er steder, der normalt plejer at være valghandlinger. På nær i Nordborg, hvor valghandlingen denne gang finder sted på Nørherredhus i stedet for Nordborg-Hallen. Baggrunden er, at Europa-Parlamentsvalget den 9. juni 2024 er sammenfaldende med Nordals Musikfestival, og derfor er det ikke muligt at benytte det ordinære valgsted i Nordborg Hallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kongevej – Sønderborg, Ahlmannsparken i Gråsten, Humlehøj-Hallerne i Sønderborg, Diamanten i Fynshav, Bakkensbro Aktivitets- og Kultur Center, Forsamlingsgaarden Sundeved, Broager-Hallen, Kværs-Hallerne, Musikkens Hus i Havnbjerg, Augustenborghallerne, Sønderskov-Hallen, Sydals-Hallen, Nørherredhus, Hørup-Hallerne, Kegnæs Forsamlingshus, Skansehallerne – Dybbøl samt Guderup Forsamling- og Selskabshus

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...