Ellen Trane Nørby tilbage til toppost i Venstre

2. oktober 2014 Politik

Folketingsmedlem Ellen Trane Nørby genindtræder i Venstres daglige ledelse. Ledelsesgruppen står for såvel den daglige koordinering af

Ellen Trane Nørby tilbage i Venstres ledelse.

Ellen Trane Nørby tilbage i Venstres ledelse.

Venstres politik og udmeldinger til den strategiske planlægning. Ellen Trane Nørby trådte ud af ledelsesgruppen da hun i foråret stoppede som politisk ordfører, men er nu tilbage, for at styrke ledelsen frem mod det kommende valg. Ellen Trane Nørby var netop Venstres politiske ordfører under sidste folketingsvalg.

”Jeg glæder mig til igen at blive en del af den daglige ledelse og bidrage til, at Venstre kan vinde det kommende valg, så vi kan få en ny regering i Danmark, så vi kan få sat gang i vækst og arbejdspladsskabelsen.” siger Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellen Trane Nørby indtræder i ledelsen forud for Venstres landsmøde den kommende weekend.

Fakta:

Ledelsen består udover Venstres formandskab Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen af Claus Hjort Frederiksen, politisk ordfører Inger Støjberg, finansordfører Peter Christensen,  og gruppenæstformand Hans Chr. Schmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...