Ellen Trane Nørby tilbage til toppost i Venstre

2. oktober 2014 Politik

Folketingsmedlem Ellen Trane Nørby genindtræder i Venstres daglige ledelse. Ledelsesgruppen står for såvel den daglige koordinering af

Ellen Trane Nørby tilbage i Venstres ledelse.

Ellen Trane Nørby tilbage i Venstres ledelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Venstres politik og udmeldinger til den strategiske planlægning. Ellen Trane Nørby trådte ud af ledelsesgruppen da hun i foråret stoppede som politisk ordfører, men er nu tilbage, for at styrke ledelsen frem mod det kommende valg. Ellen Trane Nørby var netop Venstres politiske ordfører under sidste folketingsvalg.

”Jeg glæder mig til igen at blive en del af den daglige ledelse og bidrage til, at Venstre kan vinde det kommende valg, så vi kan få en ny regering i Danmark, så vi kan få sat gang i vækst og arbejdspladsskabelsen.” siger Ellen Trane Nørby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ellen Trane Nørby indtræder i ledelsen forud for Venstres landsmøde den kommende weekend.

Fakta:

Ledelsen består udover Venstres formandskab Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen af Claus Hjort Frederiksen, politisk ordfører Inger Støjberg, finansordfører Peter Christensen,  og gruppenæstformand Hans Chr. Schmidt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Sønderborg

Gratis adgang til jubilæumskoncerten Nordic Masterclass for Conductors

30. maj 2023 Kultur

Torsdag den 15. juni kl. 19.30 er der fri entré til 10-års jubilæumskoncert i Alsion med Sønderjyllands Symfoniorkester i forbindelse med afslutningen af dette års Nordic Masterclass for Conductors, som finder sted fra den 10. – 15. juni. Det er i år 10. gang, at Nordic Masterclass for Conductors holdes i Sønderborg, siden den danske […]

Læs mere...