Enhedslisten: Byrådet skal huske de 6.836 ledige

11. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Jan Blume, Enhedslisten, skriver:

6836 mennesker var i 2. kvartal registret hos Jobcentret Sønderborg og set med deres menneskelige kompetencer til rådighed, udgør de ledige nu områdets største arbejdsplads.

Jan Blume ser det kommende byråd som chefen for alle de ledige - og efterlyser personaleplejen.

Jan Blume ser det kommende byråd som chefen for alle de ledige – og husker kandidaterne på personaleplejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mennesker med mange forskellige gode ressourcer, kvalifikationer, der gerne skal bruges og kompetencer, som ikke må glemmes og gemmes.

Det nuværende og fremtidige byråd må i den grad til at tage sig sammen og komme med nogle helt nye kreative ideer til, hvordan de mennesker, på områdets største arbejdsplads, skal behandles med værdighed og respekt, og ikke mindst at disse mennesker også kan trives i hverdagen uden kontrol og mistillid fra deres nye arbejdsgiver – det nye byråd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...