Er der kassetænkning på Jobcenter?

13. november 2013 Politik

En gennemgang af tallene fra kommunens forvaltninger viser, Jobcenter har brugt færre penge end de har fået. Det kom frem under Byrådsmødet onsdag.

Preben Storm vil vide, om der arbejdes med kassetænkning i Jobcenter.

Preben Storm vil vide, om der arbejdes med kassetænkning i Jobcenter.

– Og så er det jo glædeligt, de kan komme tilbage i kommunekassen, siger Jens Peter Thomsen, der er formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

Helt så glad og tilfreds er Preben Storm ikke og han spørger Jens Peter Thomsen direkte:

– Kan du garantere, der ikke er sket kassetænkning i Jobcenter.

Det spørgsmål var for kompliceret til Venstres Jens Peter Thomsen, og det sagde han selv højt inden han forsigtigt nævner, at Jobcenter har fået medhold i de fleste klagesager.

Byrådskandidat Petter Astrup fra Venstre har sagt til pressen, at der er kassetænkning i Jobcenter, så Preben Storm bad Jens Peter Thomsen tage afstand fra parti-kollegaens udtalelser og sige, at manden taler på egne – og ikke Venstres – vegne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det spørgsmål blev ikke fanget af Arbejdsudvalgsformanden.

Smart plan

– Nu finder jeg en sag fra Jobcenter og så gennemgår vi den sammen. Så kan vi se, om der er kassetænkning, siger Jesper Kock.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og nu skal han så fremlægge en sag, der kan kigges igennem i udvalget. Han venter, at det tydeligt fremstår, om Jobcenter tænker mest på kommunens pengekasse eller på byens borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...