Erhversudvalget tager tilløb til Masterplan for handel og turisme

8. august 2014 Uncategorized

Byrådet satte inden sommerferien 300.000 kroner af til Erhvervsudvalget, så der kan laves en Masterplan for handel og turisme i Sønderborg. Hvordan planen skal gribes an blive drøftet på mødet i Erhvervsudvalget på onsdag.

Målet med Masterplan for handel og turisme er, at der gennem en fælles strategi og aktiviteter tiltrækkes flere besøgende til Sønderborg Kommune, øge omsætningen samt skabe flere job inden for handel- og turismeområderne i Sønderborg.

Stenshøj vil gøre sit til, at Sønderborg får den bedst tænkelige plan for handel og turisme.” width=”242″ height=”300″ /> Ole W. Stenshøj vil gøre sit til, at Sønderborg får den bedst tænkelige plan for handel og turisme.

Ifølge erhvervsfremmestrategien skal Masterplanen for handel og turisme blandt andet sikre:

  • – at der tiltrækkes flere kunder/turister/gæster til handels- og turismeoplevelser i Sønderborg
  • – at fastholde flere borgere i Sønderborg til deltagelse i de lokale handels- og turismeoplevelser
  • – at der arbejdes i et fællesskab og nye aktiviteter hele året
  • – at der arbejdes fra historisk profilering til fortælling om Sønderborg, der rækker ind i fremtiden

Masterplanen udarbejdes i nært samarbejde med SET, Sønderborg Kommune og andre relevante aktører på området og bygger videre på Sønderborg Kommunes Turisme- og Potentialeplan.

Ved byrådet behandling af sagen, er der taget udgangspunkt i oplæg til udarbejdelse af Masterplan for handel og turisme, udarbejdet af konsulentfirmaet Bindslev A/S.

Repræsentanter fra Bindslev A/S deltager i mødet for præsentation af oplæg til udarbejdelse af Masterplan for handel og turisme.

– Selvom Bindslev A/S kommer med et oplæg, så er vi ikke bundet til også at bede dem løse opgaven, siger Erhvervsudvalgsformand Ole W.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stenshøj fra Konservative. For ham er det vigtigt, at Masterplanen sættes sammen på den bedst tænkelige måde, så han vil ikke låse sig fast på at bruge et bestemt firma.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Grillbaren – med det traditionelle udvalg som nu har fået et kvalitetsløft

16. april 2021 Erhverv

Fredag formiddag åbende Grillbaren, som ligger i krydset ved Perlegade og Østergade – og det er Tataro-brødrene og deres kompagnon, Torben Klitbo, der står bag. “Vores udvalg er stort set det samme, som man så i grillbarer, dengang de kom til landet, men vi har givet kvaliteten et løft”, siger Torben Klitbo til SønderborgNYT. Altså […]

Læs mere...