Erhvervsudvalget går iværksætteriplaner efter i sømmene

10. februar 2014 Uncategorized

Den 19. februar skal Erhvervsudvalget holde udvalgsmøde i iFabrikken. Forklaringen på at udvalget rykker ned til havnekajen er, at forfatterne bag udspillet til en strategi for fremtidens iværksætteri skal forklare nærmere om deres tanker.

Erhvervsudvalget tropper op på iFabrikken for at høre om fremtidens iværksætteri.

Erhvervsudvalget tropper op på iFabrikken for at høre om fremtidens iværksætteri.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge den nedfældede strategi skal kommende industri-iværksættere have mulighed for at få hjælp via iFabrikken, der så også stiller lokaler til rådighed, mens andre iværksættere skal nøjes med rådgivning.

Hvis man forestiller sig at der er en, der har en idé i stil med Jysk, Bestseller, Borgen eller Spies Rejser, så er der ikke meget hjælp at hente, mens en idé, der kræver produktion får masser af back up fra kommunens samarbejdspartnere. Det undrer flere af medlemmerne i Erhvervsudvalget og derfor vil de stille en række spørgsmål.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Sønderborg, Frivillige

Nu kan du få et gratis førstehjælpkursus

5. oktober 2022 Sønderborg

Region Syddanmark i samarbejde med Dansk Folkehjælp tilbyder gratis førstehjælpskurser til borgere, der er – eller ønsker at være – en del af den landsdækkende Hjerteløber-ordning. Hjerteløbere tilkaldes, hvis der sker et hjertestop i et område tæt på dem, og de er ofte fremme og yder førstehjælp i de afgørende minutter, indtil ambulancen kommer frem. […]

Læs mere...