Erhvervsudvalget går iværksætteriplaner efter i sømmene

Arkivfoto
Arkivfoto
10. februar 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Den 19. februar skal Erhvervsudvalget holde udvalgsmøde i iFabrikken. Forklaringen på at udvalget rykker ned til havnekajen er, at forfatterne bag udspillet til en strategi for fremtidens iværksætteri skal forklare nærmere om deres tanker.

Ifølge den nedfældede strategi skal kommende industri-iværksættere have mulighed for at få hjælp via iFabrikken, der så også stiller lokaler til rådighed, mens andre iværksættere skal nøjes med rådgivning.

Hvis man forestiller sig at der er en, der har en idé i stil med Jysk, Bestseller, Borgen eller Spies Rejser, så er der ikke meget hjælp at hente, mens en idé, der kræver produktion får masser af back up fra kommunens samarbejdspartnere. Det undrer flere af medlemmerne i Erhvervsudvalget og derfor vil de stille en række spørgsmål.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...