Erik Lauritzen blev stemt i borgmesterstolen

20. november 2013 Politik

Det lykkedes socialdemokraterne at få deres borgmesterkandidat Erik Lauritzen frem til borgmesterstolen. Han støttes af en flertalsgruppe, der udover socialdemokraterne består af Fælleslisten, Slesvigsk Parti, Konservative og Enhedslisten.

Erik Laurtizen umiddelbart efter flertallet er sikret.

Erik Lauritzen umiddelbart efter flertallet er sikret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nuværende borgmester Aase Nyegaard bliver ny 1. borgmester, mens de Konservative får posten som 2. viceborgmester.

– Vi er enige om, at Stephan Kleinschmidt får et udvalg, der skal sørge for regional udvikling og så laver vi et selvstændigt erhvervsudvalg, siger Erik Lauritzen lige efter, forhandlingerne var slut.

– Hvem der skal have formandsposter kan vi ikke sige. Vi er enige om at mødes onsdag klokken 11.30, hvor vi forhandler videre, siger den nyvalgte borgmester.

Venstre og Dansk Folkeparti kan se frem til fire år, hvor de danner en mindretalsgruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra valgets afslutning:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.470146859772333.1073741964.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...