Erik Lauritzen: Fejlfyldt indlæg på Sønderborg Nyt

31. oktober 2013 Politik

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne har læst indlægget på Sønderborg Nyt om Jørgen Jørgensen og de sociale klausuler.

–  Det er bare så forkert, hvad der fremgår af indlægget, siger Erik Lauritzen.
– Det er os socialdemokrater der gennem et års tid har presset på for at få gjort noget her.logo sønderborgnyt

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var ikke i april sagen kom op konkret – det var i marts, hvor vi krævede et punkt på byrådets dagsorden fordi der bare ikke skete noget. I parentes bemærket så har Jørgen Jørgensen siddet i flertalsgruppen og haft alle muligheder for at sætte noget i gang, siger Erik Lauritzen.
– Det er helt igennem socialdemokraternes fortjeneste, at der endelig i september blev godkendt et administrationsgrundlag – som vi i øvrigt ikke er helt tilfredse med, men nu er vi startet og så skal vi nok få det strammet yderligere op, siger socialdemokraten.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Tak For SF’s støtte men det gælder vel stadig  “æres den som æres bør”

 

Læs indlægget: http://sonderborgnyt.dk/?p=23742

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Symfoniorkestret spiller for Tour de France-tilskuere og for cykelryttere

28. juni 2022 Tour de France

På søndag, når Tour de France-rytterne suser væk fra Gråsten, så kommer de forbi vognmand Knud Erik Heissel og tæt ved ham står Sønderjyllands Symfoniorkester på deres store friluftscene, hvor de i løbet af eftermiddagen spiller hele tre gange. “Vi har sat et program sammen, så publikum kommer til at lytte til både dansk og […]

Læs mere...