Erik Lauritzen: Fejlfyldt indlæg på Sønderborg Nyt

31. oktober 2013 Politik

Borgmesterkandidat Erik Lauritzen, Socialdemokraterne har læst indlægget på Sønderborg Nyt om Jørgen Jørgensen og de sociale klausuler.

–  Det er bare så forkert, hvad der fremgår af indlægget, siger Erik Lauritzen.
– Det er os socialdemokrater der gennem et års tid har presset på for at få gjort noget her.logo sønderborgnyt

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var ikke i april sagen kom op konkret – det var i marts, hvor vi krævede et punkt på byrådets dagsorden fordi der bare ikke skete noget. I parentes bemærket så har Jørgen Jørgensen siddet i flertalsgruppen og haft alle muligheder for at sætte noget i gang, siger Erik Lauritzen.
– Det er helt igennem socialdemokraternes fortjeneste, at der endelig i september blev godkendt et administrationsgrundlag – som vi i øvrigt ikke er helt tilfredse med, men nu er vi startet og så skal vi nok få det strammet yderligere op, siger socialdemokraten.

– Tak For SF’s støtte men det gælder vel stadig  “æres den som æres bør”

 

Læs indlægget: http://sonderborgnyt.dk/?p=23742

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 KV21, Politik, Gråsten

KV21: XFactor-Emil vil alligevel ikke stille op for Radikale Venstre

13. maj 2021 KV21

Radikale Venstre har tabt deres spidskandidat til Kommunalvalget 2021 i Sønderborg, fordi Emil Wismann Kirkebæk-Jensen netop har trukket sit kandidatur. “Det er brandærgerligt, fordi Sønderborg har brug for en stærk radikal stemme i byrådet, som kan være garant for en sund økonomi, skøn natur og mere tillid til de kommunalt ansatte”, siger formand Anders Sonne […]

Læs mere...