Erik Lauritzen fik borgmesterkæden

4. december 2013 Politik

Onsdag lidt efter klokken 17 kunne Aase Nyegaard lægge Borgmesterkæden om halsen på sin afløser, Erik Lauritzen. Og det gjorde hun, da det nye byråd var samlet for at konstituere sig.

Mødet blev åbnet af Niels Ole Bennedsen, der først fik godkendt stedfortræderne for Jesper Kock fra Socialdemokraterne og Sven Jensen fra Slesvigsk Part, inden han spurgte forsamlingen, om der var et forslag til en borgmester.

Man behøves ikke have kæden på hver dag, oplyser Aase Nyegaard, da hun giver den til den nye borgmester.

Man behøves ikke have kæden på hver dag, oplyser Aase Nyegaard, da hun giver den til den nye borgmester.

Artiklen fortsætter under annoncen

– På flertalsgruppens vegne foreslår jeg Erik Lauritzen, siger Preben Storm og da der ikke poppede flere forslag frem, blev der spurgt, hvor mange, der bakker op om Erik Lauritzen. Som ventet rakte 19 byrødder en hånd i vejret og modstanderne fik også lov til at række hånden op, så det blev tydeligt, der er 12 mand imod.

Efter afstemningen blev kæden overrakt og derefter blev der sat navne på udvalgsmedlemmerne, der så trak sig ud i udvalgene, hvor de konstituerede sig.

Det hele blev overværet af såkaldt almindelige borgere, partifæller og tidligere byrødder, der havde taget plads på balkonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476963749090644.1073741976.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...