Erik Lauritzen fik borgmesterkæden

4. december 2013 Politik

Onsdag lidt efter klokken 17 kunne Aase Nyegaard lægge Borgmesterkæden om halsen på sin afløser, Erik Lauritzen. Og det gjorde hun, da det nye byråd var samlet for at konstituere sig.

Mødet blev åbnet af Niels Ole Bennedsen, der først fik godkendt stedfortræderne for Jesper Kock fra Socialdemokraterne og Sven Jensen fra Slesvigsk Part, inden han spurgte forsamlingen, om der var et forslag til en borgmester.

Man behøves ikke have kæden på hver dag, oplyser Aase Nyegaard, da hun giver den til den nye borgmester.

Man behøves ikke have kæden på hver dag, oplyser Aase Nyegaard, da hun giver den til den nye borgmester.

Artiklen fortsætter under annoncen

– På flertalsgruppens vegne foreslår jeg Erik Lauritzen, siger Preben Storm og da der ikke poppede flere forslag frem, blev der spurgt, hvor mange, der bakker op om Erik Lauritzen. Som ventet rakte 19 byrødder en hånd i vejret og modstanderne fik også lov til at række hånden op, så det blev tydeligt, der er 12 mand imod.

Efter afstemningen blev kæden overrakt og derefter blev der sat navne på udvalgsmedlemmerne, der så trak sig ud i udvalgene, hvor de konstituerede sig.

Det hele blev overværet af såkaldt almindelige borgere, partifæller og tidligere byrødder, der havde taget plads på balkonen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476963749090644.1073741976.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...