Erik Lauritzen tvivler ikke på Konservative og Slesvigsk Parti

25. november 2013 Politik

Siden det stod klart, at det kommende Byråd bliver med Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti, Konservative, Fælleslisten og Enhedslisten i den såkaldte flertalsgruppe, har Venstre og Dansk Folkeparti haft rivende travlt med at råbe tilbud til Slesvigsk Parti og Konservative ud til højre og Venstre i håbet om, at de ville springe med Venstre i et nyt flertal.

Men de mange tilløb rystede ikke Socialdemokraternes Erik Laurtizen.

Erik Lauritzen synes, at Stephan Kleinschmidt og Ole Wandahl Stenshøj har arbejdet seriøst.

Erik Lauritzen synes, at Stephan Kleinschmidt og Ole Wandahl Stenshøj har arbejdet seriøst.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har på intet tidspunkt tvivlet på, at Slesvigsk Parti og Konservative ville holde deres aftale med os, siger kommende borgmester Erik Lauritzen til Sønderborg Nyt. Han tilføjer, at begge partier har arbejdet meget seriøst under konstitueringen.

– Så de mange henvendelser fra Venstres netværk har mest af alt bare været et irritationsmoment, siger Erik Lauritzen. Målet for ham er stadig et bredt samarbejde i Byrådet.

– Men det kan nu tage lidt tid, inden det kommer, siger han. Efter hans mening har Venstre og DF malet sig op i et hjørne med alle de panikhandlinger, de har haft i brug.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...