Erik Lauritzen tvivler ikke på Konservative og Slesvigsk Parti

25. november 2013 Politik

Siden det stod klart, at det kommende Byråd bliver med Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti, Konservative, Fælleslisten og Enhedslisten i den såkaldte flertalsgruppe, har Venstre og Dansk Folkeparti haft rivende travlt med at råbe tilbud til Slesvigsk Parti og Konservative ud til højre og Venstre i håbet om, at de ville springe med Venstre i et nyt flertal.

Men de mange tilløb rystede ikke Socialdemokraternes Erik Laurtizen.

Erik Lauritzen synes, at Stephan Kleinschmidt og Ole Wandahl Stenshøj har arbejdet seriøst.

Erik Lauritzen synes, at Stephan Kleinschmidt og Ole Wandahl Stenshøj har arbejdet seriøst.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg har på intet tidspunkt tvivlet på, at Slesvigsk Parti og Konservative ville holde deres aftale med os, siger kommende borgmester Erik Lauritzen til Sønderborg Nyt. Han tilføjer, at begge partier har arbejdet meget seriøst under konstitueringen.

– Så de mange henvendelser fra Venstres netværk har mest af alt bare været et irritationsmoment, siger Erik Lauritzen. Målet for ham er stadig et bredt samarbejde i Byrådet.

– Men det kan nu tage lidt tid, inden det kommer, siger han. Efter hans mening har Venstre og DF malet sig op i et hjørne med alle de panikhandlinger, de har haft i brug.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...