Erik Lorenzen: Jeg har givet min kalender videre

15. oktober 2014 Politik

På et ekstra møde i Børne- og Uddannelsesudvalget onsdag, blev Erik Lorensen fra Fælleslisten vippet ud af formandsstolen og nu er det

Tage Petersen kan se frem til to uger med mange og lange møder. En birkning fra den nye formandstitel.

Tage Petersen kan se frem til to uger med mange og lange møder. En bivirkning fra den nye formandstitel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen har skiftet mødekalenderen ud med en ferieplan.

Erik Lorenzen har skiftet mødekalenderen ud med en ferieplan.

Venstres Tage Petersen, der har sat sig i den. Årsagen til tronskiftet er, at Sven Jensens skifte fra Slesvigsk Parti til Venstre, sikrede mindretallet i byrådet flertal i to udvalg. Ud over Børne- og Uddannelsesudvalget var det i Sundhedsudvalget, hvor Helge Larsen blev byttet ud med Claus Klaris.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Venstre tilbød mig posten som næstformand, men den vil jeg ikke have”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNyt. Næstformanden er nemlig stand in for formanden.

“Men jeg vil ikke rende til alle de møder, som Tage Petersen ikke kan finde tid til de kommende to uger”, siger Erik Lorenzen. I hans kalender er der rigtigt mange og lange møder i de kommende to uger og dem skal den ny formand med til i stedet.

“Hvis Venstre vil have magt, så er det helt i orden. Men så må de også lave det arbejde, der hører med”, siger den tidligere udvalgsformand, der ser frem til nærmest at have ferie indtil borgmesteren igen sikrer sig flertal i de to udvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Erik Lorenzen har også hørt, at tanken bag udskiftningen på to formandsposter er, at borgmesteren skal lave en helt ny konstituering af Byrådet:

“Men ville Venstre have haft indflydelse, så kunne de jo have stemt ja til budgettet og fået det ad den vej”, siger Erik Lorenzen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. januar 2022 Gråsten, Uddannelse

Gråsten Landbrugsskole fejrede 19 nyuddannede produktionsledere

28. januar 2022 Gråsten

Forleden blev der holdt dimissionsfest for de 19 nyuddannede produktionsledere på Gråsten Landbrugsskole, skriver landbrugsskolen i en pressemeddelelse. Skolen har været meget begejstret for holdet, som startede på skolen i august sidste år. Lærer Inger Schultz sagde bl.a. i hendes tale til produktionslederne: ”Vi er i lærerstaben fulde af beundring over, at I som hold […]

Læs mere...