Erik Lorenzen nyder andres valgflæsk

13. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Erik Lorenzen, Fælleslisten, skriver:

Valgkampen er i fuld gang  -og næsten slut – og der prøves med alle midler at nå de sidste stemmer. Forslaget med at indføre gratis busser er et af dem. Liste A og SF er ude med en gave til de unge studerende.

Tre partier byder på valgflæsk.

Tre partier byder på valgflæsk.

Artiklen fortsætter under annoncen

På intet tidspunkt har det været et tema i den budgetfase, vi lige har været igennem og derfor heller ikke afsat midler dertil, hvis det skulle realiseres. Forlods at tage et beløb, som ikke engang er gennemregnet og kvalificeret, af de driftsmidler der overføres til 2014, det er at sælge skindet før bjørnen er skudt.

Erik Lorenzen nyder, når han ser politikeres yndlingsret: Valgflæsk - men serverer det ikke selv.

Erik Lorenzen nyder, når han ser politikeres yndlingsret: Valgflæsk – men serverer det ikke selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og så er der stadig et budgetforlig og en budgetforligsgruppe, der skal tages med på råd, hvis der i givet fald skal indføres gratis transport. Eller kan vi alle fra forligsgruppen gå ud og profilere os, på hver vores mærkesager, uden at have finansieringen på plads?

Det kan selvfølgelig blive en del af en konstitueringsaftale efter d. 19. nov., men at give de unge forhåbninger om, at det gratis buskort er en realitet, før det er gennemarbejdet og forhandlet på plads, det er valgflæsk.

Artiklen fortsætter under annoncen

At Venstre prøver at udnytte chancen til at underminere budgettet for 2014 og splitte forligspartierne, det er de selvfølgelig i deres gode ret til.

Men at påstå, at det er noget, de har arbejdet med i længere tid, det er nok noget af en overdrivelse.

Der er heller ikke i deres tvivlsomme budgetoplæg afsat midler til nogen som helst  med gratis bustransport, heller ikke til de studerende.

Så endnu en gang dagens ret: VALGFLÆSK!

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...