Erik Lorenzen nyder andres valgflæsk

13. november 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Erik Lorenzen, Fælleslisten, skriver:

Valgkampen er i fuld gang  -og næsten slut – og der prøves med alle midler at nå de sidste stemmer. Forslaget med at indføre gratis busser er et af dem. Liste A og SF er ude med en gave til de unge studerende.

Tre partier byder på valgflæsk.

Tre partier byder på valgflæsk.

Artiklen fortsætter under annoncen

På intet tidspunkt har det været et tema i den budgetfase, vi lige har været igennem og derfor heller ikke afsat midler dertil, hvis det skulle realiseres. Forlods at tage et beløb, som ikke engang er gennemregnet og kvalificeret, af de driftsmidler der overføres til 2014, det er at sælge skindet før bjørnen er skudt.

Erik Lorenzen nyder, når han ser politikeres yndlingsret: Valgflæsk - men serverer det ikke selv.

Erik Lorenzen nyder, når han ser politikeres yndlingsret: Valgflæsk – men serverer det ikke selv.

Og så er der stadig et budgetforlig og en budgetforligsgruppe, der skal tages med på råd, hvis der i givet fald skal indføres gratis transport. Eller kan vi alle fra forligsgruppen gå ud og profilere os, på hver vores mærkesager, uden at have finansieringen på plads?

Det kan selvfølgelig blive en del af en konstitueringsaftale efter d. 19. nov., men at give de unge forhåbninger om, at det gratis buskort er en realitet, før det er gennemarbejdet og forhandlet på plads, det er valgflæsk.

Artiklen fortsætter under annoncen

At Venstre prøver at udnytte chancen til at underminere budgettet for 2014 og splitte forligspartierne, det er de selvfølgelig i deres gode ret til.

Men at påstå, at det er noget, de har arbejdet med i længere tid, det er nok noget af en overdrivelse.

Der er heller ikke i deres tvivlsomme budgetoplæg afsat midler til nogen som helst  med gratis bustransport, heller ikke til de studerende.

Så endnu en gang dagens ret: VALGFLÆSK!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...