Erling Lundsgaard: Sønderborg skal have et samarbejdende byråd

19. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Erling Lundgaard, Venstre, skriver:

At læse den seneste tids aviser med personlige angreb og forsvar er trist læsning, og vidner ikke om den store indbyrdes tillid og respekt i Sønderborg Byråd. En nødvendig tillid og respekt skal der være, hvis Sønderborg kommunes opgaver skal løses i fremtiden.

Erling Lundsgaard husker politikere, at de skal samarbejde efter valget..

Borgerne i Sønderborg kommune har fortjent et samarbejdende byråd, hvor alle 31 medlemmer melder sig ind for at løse opgaverne for kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal sigtes på gode vækst- og udviklingsmuligheder, lave skatter, varme hænder hos de ældre og med en kulturidentitet, der ligger over alle andre kommuner i Danmark.
Til gengæld kan man godt være politisk uenige og have forskellige politiske retninger, men det overordnede mål som vækst, udvikling og god service for borgerne bør være til at få øje på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...