Erling Lundsgaard: Sønderborg skal have et samarbejdende byråd

19. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Erling Lundgaard, Venstre, skriver:

At læse den seneste tids aviser med personlige angreb og forsvar er trist læsning, og vidner ikke om den store indbyrdes tillid og respekt i Sønderborg Byråd. En nødvendig tillid og respekt skal der være, hvis Sønderborg kommunes opgaver skal løses i fremtiden.

Erling Lundsgaard husker politikere, at de skal samarbejde efter valget..

Borgerne i Sønderborg kommune har fortjent et samarbejdende byråd, hvor alle 31 medlemmer melder sig ind for at løse opgaverne for kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal sigtes på gode vækst- og udviklingsmuligheder, lave skatter, varme hænder hos de ældre og med en kulturidentitet, der ligger over alle andre kommuner i Danmark.
Til gengæld kan man godt være politisk uenige og have forskellige politiske retninger, men det overordnede mål som vækst, udvikling og god service for borgerne bør være til at få øje på.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...