Erling Lundsgaard: Sønderborg skal have et samarbejdende byråd

19. september 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Erling Lundgaard, Venstre, skriver:

At læse den seneste tids aviser med personlige angreb og forsvar er trist læsning, og vidner ikke om den store indbyrdes tillid og respekt i Sønderborg Byråd. En nødvendig tillid og respekt skal der være, hvis Sønderborg kommunes opgaver skal løses i fremtiden.

Erling Lundsgaard husker politikere, at de skal samarbejde efter valget..

Borgerne i Sønderborg kommune har fortjent et samarbejdende byråd, hvor alle 31 medlemmer melder sig ind for at løse opgaverne for kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der skal sigtes på gode vækst- og udviklingsmuligheder, lave skatter, varme hænder hos de ældre og med en kulturidentitet, der ligger over alle andre kommuner i Danmark.
Til gengæld kan man godt være politisk uenige og have forskellige politiske retninger, men det overordnede mål som vækst, udvikling og god service for borgerne bør være til at få øje på.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...