Et boligområdes fald

15. september 2014 Uncategorized

IMG_8781I Jørgensgård knokles der for fulde omdrejninger for at området om 2½ år skal fremstå som nyt.

Forude ligger der en masse arbejde. Først skal de gamle blokke rives ned, men inden de kan rives ned, skal alle “indvolde” fjernes og sorteres, således at det kun er den tomme betonskal der står tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Først da kan selve nedbrydningen begynde. Egentlig var det planen at nedrivnings- og byggefirmaet, Bo Michelsen, ville have været i gang med at rive blok 46 ned. Desværre viste det sig at dele af loftet indeholder giftige stoffer, så det skal fjernes manuelt og køres på deponi, inden nedrivningen forhåbentlig kan starte indenfor de næste par dage.

Samtiddig med at blokkene skal rives ned til kælderniveau, lægges der nye fjernvarmerør rundt til de nye ejendomme.

Men det er ikke alene blokkene, der skal gøres noget ved.. Rækkehusene i Jørgensgård trænger også til en kærlig hånd, så derfor har boligforeningen besluttet sig for at lægge nyt tag og installere nye køkkener i dem alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNyt følger processen fra skrot til slot over de næste 2½ år.

Tryk HER for at se dugfriske billeder fra byggepladsen Jørgensgård

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Helge Thiesen stopper efter flere end 30 år som havneassistent

3. februar 2023 Erhverv

Fredag bliver en arbejdsdag, som havneassistent Helge Thiesen altid vil huske. Det er nemlig den sidste af rigtig mange dage, hvor han troligt er mødt op ved havnen i Sønderborg. “Jeg begyndte i 1990 og nu vil jeg på efterløn”, siger Helge Thiesen til SønderborgNYT. Havnefoged Anders Husted fortalte torsdag til SønderborgNYT, at han har […]

Læs mere...