Et boligområdes fald

15. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

IMG_8781I Jørgensgård knokles der for fulde omdrejninger for at området om 2½ år skal fremstå som nyt.

Forude ligger der en masse arbejde. Først skal de gamle blokke rives ned, men inden de kan rives ned, skal alle “indvolde” fjernes og sorteres, således at det kun er den tomme betonskal der står tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Først da kan selve nedbrydningen begynde. Egentlig var det planen at nedrivnings- og byggefirmaet, Bo Michelsen, ville have været i gang med at rive blok 46 ned. Desværre viste det sig at dele af loftet indeholder giftige stoffer, så det skal fjernes manuelt og køres på deponi, inden nedrivningen forhåbentlig kan starte indenfor de næste par dage.

Samtiddig med at blokkene skal rives ned til kælderniveau, lægges der nye fjernvarmerør rundt til de nye ejendomme.

Men det er ikke alene blokkene, der skal gøres noget ved.. Rækkehusene i Jørgensgård trænger også til en kærlig hånd, så derfor har boligforeningen besluttet sig for at lægge nyt tag og installere nye køkkener i dem alle.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNyt følger processen fra skrot til slot over de næste 2½ år.

Tryk HER for at se dugfriske billeder fra byggepladsen Jørgensgård

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...