EU-Valg: Christel Schaldemose på gaden med roser

15. maj 2014 Politik

Torsdag fik socialdemokratiske Christel Schaldemose hilst på en del af sønderborgenserne, mens hun og flere lokale partimedlemmer delte roser og valgfoldere ud.

Christel Schaldemose får god hjælp af lokale partimedlemmer,

Christel Schaldemose får god hjælp af lokale partimedlemmer,

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er en stigende interesse for EU og især for Patentdomstolen, som der også skal tages stilling til, når vælgerne står i stemmeboksen sidste på måneden, siger Christel Schaldemose.

Når der tænkes på de hjemlige medier, så er det ikke EU-valget, der optager det meste af pladsen. Helt anderledes er det, når der skal stemmes til Folketingsvalg.

– Og det viser jo, at det er vigtigt, vi får fortalt vælgerne, hvorfor EU-valget er vigtigt. Også for deres hverdag. Hvis vælgerne spørger, hvad EU-Parlamentet egentlig rager dem, så skal vi fortælle dem det, siger Christel Schaldemose til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigtigt mange af de love, der stemmes igennem i Folketinget kommer direkte fra EU – og skal bare ekspederes igennem uden videre.

Se billederne fra dagens arrangement

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...