EU-Valg: Christel Schaldemose på gaden med roser

15. maj 2014 Politik

Torsdag fik socialdemokratiske Christel Schaldemose hilst på en del af sønderborgenserne, mens hun og flere lokale partimedlemmer delte roser og valgfoldere ud.

Christel Schaldemose får god hjælp af lokale partimedlemmer,

Christel Schaldemose får god hjælp af lokale partimedlemmer,

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er en stigende interesse for EU og især for Patentdomstolen, som der også skal tages stilling til, når vælgerne står i stemmeboksen sidste på måneden, siger Christel Schaldemose.

Når der tænkes på de hjemlige medier, så er det ikke EU-valget, der optager det meste af pladsen. Helt anderledes er det, når der skal stemmes til Folketingsvalg.

– Og det viser jo, at det er vigtigt, vi får fortalt vælgerne, hvorfor EU-valget er vigtigt. Også for deres hverdag. Hvis vælgerne spørger, hvad EU-Parlamentet egentlig rager dem, så skal vi fortælle dem det, siger Christel Schaldemose til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigtigt mange af de love, der stemmes igennem i Folketinget kommer direkte fra EU – og skal bare ekspederes igennem uden videre.

Se billederne fra dagens arrangement

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...