EU-Valg: Christel Schaldemose på gaden med roser

15. maj 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag fik socialdemokratiske Christel Schaldemose hilst på en del af sønderborgenserne, mens hun og flere lokale partimedlemmer delte roser og valgfoldere ud.

Christel Schaldemose får god hjælp af lokale partimedlemmer,

Christel Schaldemose får god hjælp af lokale partimedlemmer,

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er en stigende interesse for EU og især for Patentdomstolen, som der også skal tages stilling til, når vælgerne står i stemmeboksen sidste på måneden, siger Christel Schaldemose.

Når der tænkes på de hjemlige medier, så er det ikke EU-valget, der optager det meste af pladsen. Helt anderledes er det, når der skal stemmes til Folketingsvalg.

– Og det viser jo, at det er vigtigt, vi får fortalt vælgerne, hvorfor EU-valget er vigtigt. Også for deres hverdag. Hvis vælgerne spørger, hvad EU-Parlamentet egentlig rager dem, så skal vi fortælle dem det, siger Christel Schaldemose til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rigtigt mange af de love, der stemmes igennem i Folketinget kommer direkte fra EU – og skal bare ekspederes igennem uden videre.

Se billederne fra dagens arrangement

 

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...