Facebook-reaktioner på flytning af sygeplejeskolen

1. april 2014 Politik

Jesper Smaling:

Er oprevet over nyheden om at sygeplejeskolen rykker til Aabenraa, en nyhed der kommer samme uge som kasernen lukker og slukker .

Jesper Smaling håber, sønderborgensere er kureret for at stemme på Carl Holst.

Jesper Smaling håber, sønderborgensere er kureret for at stemme på Carl Holst.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi i Sønderborg er nødt til at kæmpe hårdt, og sammen, ikke bare for det vi har men for at tiltrække nye virksomheder og uddannelser!
Vi burde snart lære, ikke at stemme på Carl Holst her i byen, han har mange gange demonstreret at han arbejder imod Sønderborg!

Aase Nyegaard:

Alle siger, at vi skal samarbejde i Sønderjylland!

Og alligevel gør Aabenraa ikke andet end at stikke en kæp i hjulet for Sønderborg. Det er ikke i orden, at nogle politikere sendte et brev til juryens formand for Kulturhovedstad 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aase Nyegaard synes, at der i Aabenraa alene tænkes på Aabenraa - og ikke på Sønderjylland.

Aase Nyegaard synes, at der i Aabenraa alene tænkes på Aabenraa – og ikke på Sønderjylland.

Det er utilstedeligt, at Aabenraa er gået efter at tage Sygeplejeskolen fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har hele tiden været en skjult dagsorden. Carl Holst som formand for UC Syds bestyrelse, udtalte sidste år , at Sygeplejeskolen ikke flyttes fra Sønderborg.

Erik Lauritzen:

Det er faktisk tragisk med den beslutning der er taget vedr sygeplejeskolen. Og argumenterne er ikke eksisterende. Studiemiljøet fås ikke bedre end i Sønderborg, synergi ved samarbejde med universitetsuddannelserne kunne man have fået i Sønderborg, huslejen bliver højere i de nye lokaler end de ville være blevet i Alsion, infrastrukturen er langt bedre i sønderborg og, og, og.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Erik Lauritzen vil prøve at påvirke ministeriet.

Borgmester Erik Lauritzen vil prøve at påvirke ministeriet.

Vi stolede for længe på bestyrelsesformandens forvisninger om, at skolen ligger godt i Sønderborg og dér bliver den. Jeg er virkelig ked af, at vore anstrengelser siden nytår ikke var nok til at få bestyrelsen overbevist, men jeg mener, at et samlet byråd og mange virksomheder, privatpersoner og regions og folketingsmedlemmer, har stået sammen om at gøre alt der var muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi giver ikke helt op endnu.

Ministeriet skal godkende flytningen og vi vil sørge for at de kender til vilkårene for at blive i Sønderborg og ikke mindst at de får kendskab til det meget uskønne forløb der har været.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...