Fælleslisten: Hisham Al-Bakaa vil have flere iværksættere

6. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hisham Al-Bakaa ser meget gerne, at Sønderborg Kommune finder fem nye iværksættere, der kan føre deres idé ud i livet. Det skal kommunen gøre hvert år de kommende fem år.

– Og så skal de nye virksomheder holdes i hånden gennem to år, hvorefter ejerne gerne skal stå på egne ben, siger Hisham Al-Bakaa til Sønderborg Nyt. Han er ret sikker på, at fremtidens iværksættere bliver små og mellemstore virksomheder.

Hisham Al-Bakaa vil have fem årlige iværksætter-successer de næste fem år.

Hisham Al-Bakaa vil have fem årlige iværksætter-successer de næste fem år.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og det er dem, som kommunen skal være dér for. De store virksomheder, som vi har i kommunen, de klarer sig glimrende uden kommunens hjælp og støtte, siger han. Desuden ser han gerne, at iværksætteriet sker i samarbejde med SDU i Alsion, der jo uddanner en masse unge mennesker, der måske kan åbne egen virksomhed i Sønderborg.

– Og så er der jo meget viden i SDU, der kan gavne andre iværksættere, siger Hisham Al-Bakaa. Han giver udtryk for, at der skal masser af rådgivning kobles op omkring iværksætterne og gerne fra nogle virkeligt dygtige mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så synes jeg, at Sønderborg Kommune kan låne eller leje nogle af sine tomme bygninger ud til iværksættere, så de ikke skal kæmpe med store huslejer fra dag ét, siger Hisham Al-Bakaa.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...