Fælleslisten: Kandidat vil arbejde for dialog på tværs i Byrådet

13. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Ejler Skjerning, Fælleslisten, skriver:

Vi skal skabe sammenhæng i Sønderborg kommune. Jeg vil arbejde for dialog i byrådet, som har et ansvar for hele kommunen, vi skal alle være med til at få moral og etik i højsædet, det skaber udvikling. Gråsten, Nordborg, Augustenborg, Guderup og Broager – alle har noget at byde ind med – i én stor Sønderborg kommune. Spændende bygninger, flot natur og oplevelser, samarbejde giver styrke, vi skal ikke grave grøfter men bygge broer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ejler Skjerning vil arbejde for dialog på tværs i Byrådet.

Ejler Skjerning vil arbejde for dialog på tværs i Byrådet.

En dialog med handelsstanden i hele Sønderborg kommune kan gavne alle, der kan skabes events, som kan flyttes rundt i kommunen, så mange får glæde af det. Jeg vil arbejde for en styrkelse af handelslivet, der er mange gode ideer, kan jeg høre.. Efter 37 år i detailhandlen, ved jeg at motivation altid vil bringe udvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med alle de muligheder den nye vej forbindelse ud til motorvejen bringer os, skal vi fortsætte den positive udvikling Sønderborg kommune er i. Vi skal se muligheder i stedet for problemer og styrke samarbejdet hen over grænsen, kan vi det bliver Sønderborg kommune og Flensborg det nye trekantsområde og på sigt kan en bro til Fyn fuldende trekanten og skabe dynamik og udvikling. Vi skal skabe flere arbejdspladser og der er handelen en vigtig katalysator, sammen med en god infrastruktur

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har været mange meninger om Sønderborg kommunes økonomi, man lad os i stedet spørge medarbejderne hvilke muligheder de ser og borgerne hvilke ideer, der kan give besparelser og hvilke ideer der også kan tjene penge til den store virksomhed som kommunen er. Det er godt købmandsskab, at både borgere og medarbejdere sammen skaber fremdrift.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...