Fælleslisten: Margit Mose vægter mennesker fremfor procedurer

9. oktober 2013 Uncategorized

Margit Mose er ny kandidat på Fælleslisten – og hun er blevet opfordret til at stille op.

– Og jeg har det sådan, at jeg ikke siger ja til noget, som jeg ikke helt kan overskue, siger Margit Mose, der er socialrådgiver. Derfor havde hun nogle samtaler med Aase Nyegaard og andre politikere fra den lokale liste.

Margit Mose bærer et kors, fordi hun tager afsæt i et kristent livssyn.

Margit Mose bærer et kors, fordi hun tager afsæt i et kristent livssyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg deltog også i nogle møder, inden jeg bestemte mig for, at jeg vil prøve at kæmpe for mine mærkesager politisk.

Og mærkesagerne har blandt andet de mange ledige og de mange sygemeldte som høj prioritet.

– Jeg ser rigtigt mange mennesker lande mellem to stole – og de sidder fast, siger hun. Hendes erfaringer gør, at hun vil slås for, at borgere bliver mere betydningsfulde end procedurerne.

– Vi skal have det sådan, at hver eneste borger, der beder om hjælp, bliver guidet gennem systemet, så han eller hun når i mål. Og ingen skal risikere at sidde mellem to stole – eller rettere to forvaltninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at Margit Mose vil have mere politisk styring.

– Jeg tænker også meget på sundhed og her ser jeg en naturlig kobling til kulturlivet, fordi mennesker der er med i noget, som de brænder for, bliver mere glade og sunde, siger hun. Hun kender det fra sig selv. Hun spiller nemlig med i flere orkestre og behersker adskillige instrumenter.

Om hun så også har styr på de politiske instrumenter, der skal til, når forvaltninger i kommunen skal styres, får vi at se, hvis hun får samlet de stemmer, der skal til.

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Erhverv, Gråsten

Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret skifter ejer og navn

11. december 2023 Erhverv

To frisører i Teddy’s Salon i Ulsnæs Centret i Gråsten får overdraget salonen til januar og så får den navnet Hårfavoritten. De nye ejere, Nathasia Hjort Pedersen og Trine Frank, som begge er fra Gråstenområdet, har et ønske om at give noget godt til Ulsnæs Centret og bevare de mange forskellige muligheder, blive ved med […]

Læs mere...