Fælleslisten: Margit Mose vægter mennesker fremfor procedurer

9. oktober 2013 Uncategorized

Margit Mose er ny kandidat på Fælleslisten – og hun er blevet opfordret til at stille op.

– Og jeg har det sådan, at jeg ikke siger ja til noget, som jeg ikke helt kan overskue, siger Margit Mose, der er socialrådgiver. Derfor havde hun nogle samtaler med Aase Nyegaard og andre politikere fra den lokale liste.

Margit Mose bærer et kors, fordi hun tager afsæt i et kristent livssyn.

Margit Mose bærer et kors, fordi hun tager afsæt i et kristent livssyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg deltog også i nogle møder, inden jeg bestemte mig for, at jeg vil prøve at kæmpe for mine mærkesager politisk.

Og mærkesagerne har blandt andet de mange ledige og de mange sygemeldte som høj prioritet.

– Jeg ser rigtigt mange mennesker lande mellem to stole – og de sidder fast, siger hun. Hendes erfaringer gør, at hun vil slås for, at borgere bliver mere betydningsfulde end procedurerne.

– Vi skal have det sådan, at hver eneste borger, der beder om hjælp, bliver guidet gennem systemet, så han eller hun når i mål. Og ingen skal risikere at sidde mellem to stole – eller rettere to forvaltninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at Margit Mose vil have mere politisk styring.

– Jeg tænker også meget på sundhed og her ser jeg en naturlig kobling til kulturlivet, fordi mennesker der er med i noget, som de brænder for, bliver mere glade og sunde, siger hun. Hun kender det fra sig selv. Hun spiller nemlig med i flere orkestre og behersker adskillige instrumenter.

Om hun så også har styr på de politiske instrumenter, der skal til, når forvaltninger i kommunen skal styres, får vi at se, hvis hun får samlet de stemmer, der skal til.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...