Fælleslisten mere end tilfredse med kaserne-løsningen

8. august 2014 Politik

Viceborgmester Aase Nyegaard skriver på Facebook:

Jeg er ufattelig glad for, at vi onsdag fik landet de to sager på byrådsmødet på en for Fælleslisten rigtig god måde. Vi mener i Fælleslisten, at vi har et stort humanitært ansvar for at hjælpe mennesker i nød.

Fælleslistens to politikere stemte for, at kasernen først skal asylansøgere og derpå være kommunal ejendom.

Det har vi i Danmark og Sønderborg ressourcerne til. Derfor kan vi også huse asylansøgere på kasernen og samtidig fortsætte Havneselskabets mål og retning for etablering at et hotel med Waterpark på havnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nu 3. periode, jeg er medlem af Havneselskabets bestyrelse.

Vi havde onsdag et alvorligt bestyrelsesmøde om udviklingen af havneområdet.

Efter mødet aftalte borgmesteren og jeg, at vi ville lave et nyt forslag til byrådets dagsorden. Punktet skulle hedde køb af kasernen. Dette punkt, skulle vedtages på aftenens byrådsmøde for at give den allerbedste garanti til investorerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er sket med den besked, vi har fået i dag.

Det er den bedste måde, hvorpå vi kan komme til at bestemme, hvad der skal ske med kasernen. Borgmesteren går straks i forhandling med Forsvarsministeriet.

Det skal være afsluttet i efteråret.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...