Fælleslisten mere end tilfredse med kaserne-løsningen

8. august 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Viceborgmester Aase Nyegaard skriver på Facebook:

Jeg er ufattelig glad for, at vi onsdag fik landet de to sager på byrådsmødet på en for Fælleslisten rigtig god måde. Vi mener i Fælleslisten, at vi har et stort humanitært ansvar for at hjælpe mennesker i nød.

Fælleslistens to politikere stemte for, at kasernen først skal asylansøgere og derpå være kommunal ejendom.

Det har vi i Danmark og Sønderborg ressourcerne til. Derfor kan vi også huse asylansøgere på kasernen og samtidig fortsætte Havneselskabets mål og retning for etablering at et hotel med Waterpark på havnen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er nu 3. periode, jeg er medlem af Havneselskabets bestyrelse.

Vi havde onsdag et alvorligt bestyrelsesmøde om udviklingen af havneområdet.

Efter mødet aftalte borgmesteren og jeg, at vi ville lave et nyt forslag til byrådets dagsorden. Punktet skulle hedde køb af kasernen. Dette punkt, skulle vedtages på aftenens byrådsmøde for at give den allerbedste garanti til investorerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og det er sket med den besked, vi har fået i dag.

Det er den bedste måde, hvorpå vi kan komme til at bestemme, hvad der skal ske med kasernen. Borgmesteren går straks i forhandling med Forsvarsministeriet.

Det skal være afsluttet i efteråret.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...