Flemming Nissen vil gøre noget ved tingene

29. oktober 2013 Uncategorized

Flemming Nissen, der er ny på Fælleslisten har tænkt godt og grundigt over sit kandidatur og han har gjort op med sig selv, han ikke vil love vælgerne noget, som han ikke vil arbejde for, hvis han kommer med i Byrådet.

– Jeg ville få det dårligt, hvis jeg siger, jeg vil gøre noget – og så slet ikke arbejder på at gøre det, siger han. Ligesom mange andre i den politiske verden, så ved han, der sidder mennesker i Byrådet, uden at bidrage med noget som helst. Etiketten: Bisidder – kommer ikke til at sidde på ryggen af Flemming Nissen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flemming Nissen har testet stolene i Byrådssalen.

Flemming Nissen har testet stolene i Byrådssalen.

Kultur er fremtiden

– Jeg ser mulighederne i et rigt kulturliv og mener, vi skal følge så mange af ideerne fra Kulturhovedstadsprojektet som muligt. Jeg tror, mange af projekterne kan laves af frivillige og det er da bare om at kigge hele planen igennem og så ellers lade foreningerne byde ind, siger Flemming Nissen til Sønderborg Nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I forvejen er det jo frivillige, der bærer Kultur i Syd og deres arbejde gør jo, at vi andre kan komme til nogle pragtfulde koncerter, siger Flemming Nissen. Center for Kultur står også for flere gode oplevelser og det samme gør en række foreninger rundt omkring i kommunen.

Studie-by

Politikere snakker tit og ofte om Sønderborg som studieby. Endnu er der ikke et studenterhus, hvor de studerende kan mødes på tværs af uddannelserne.

– Kommunen laver et ministudenterhus i Løngang og det er fattigt, at man ikke giver de studerende et ordentligt sted, hvor de har plads til at udfolde sig fra starten af, siger Flemming Nissen. For ham hænger kulturoplevelser og gode forhold for de studerende sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvis de bliver vilde med at bo her, så vil det give mere iværksætteri, siger han. Det vil også sikre flere kloge hoveder, forretningsfolk, murere, kassedamer, kontorassistenter og mange andre.

– På en eller anden måde hænger det hele sammen. Plejecentre, kultur, skoler, arbejdspladser, veje og så videre. Vi skal jo have det hele, siger Flemming Nissen, fordi det er det hele, der rammer “Det gode Liv” ind.

Humoren med

Flemming Nissen er studievært på Radio Als og også fotograf – og så er han bestemt ikke humorforladt, hvilket tydeligt ses på hans valgvideo, som er her: http://youtu.be/by3pEM3Wv3s

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...