Flere politikere klager over valgplakater

27. oktober 2013 Uncategorized

Det kræver ikke de helt stærke briller at opdage, der er masser af valgplakater, der hænger forkert. Langt de fleste er ikke højt nok oppe i lygtepælene, fordi det viser sig, at de ganske enkelt glider ned.

Endnu værre er det, at plakater hænger på steder, hvor de ikke må være og her skulle Venstre og Liberal Alliance især have overtrådt de lokale spilleregler og det har fået partier til at skrive til Peter Hansen fra Venstre, der står i spidsen for Teknik og Miljøudvalget.

Denne plakat placerer Tom Holden helt efter foreskrifterne.

Denne plakat placerer Tom Holden helt efter foreskrifterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

De plakater, der hænger ulovligt ligger inden for netop Teknik- og Miljødirektørens ansvarsområde, altså i Peter Hansens “ministerium”.

– Venstre har spurgt hos Indenrigsministeriet om opsætning af plakater ved kryds samt om lokale regler står over den relativt nye lov om plakatophængning, skriver Peter Hansen i et svar til De Konservative. Nu agter Venstres borgmesterkandidat at spørge sin forvaltningsdirektør, hvorfor der er lavet en lokal vejledning og om den er afstemt med loven.

Artiklen fortsætter under annoncen

– På den måde går der bureaukrati i sagen om de ulovligt placerede plakater og der kommer sikkert ikke et klart svar før valget er slut, siger Trine Lindén fra Konservativt Folkeparti. Det er netop den ligegyldighed med regler og aftaler, der får hende til at indse, der er brug for Konservativt Folkeparti, så der er et seriøst alternativ for borgerlige vælgere.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...