Flere politikere klager over valgplakater

27. oktober 2013 Uncategorized

Det kræver ikke de helt stærke briller at opdage, der er masser af valgplakater, der hænger forkert. Langt de fleste er ikke højt nok oppe i lygtepælene, fordi det viser sig, at de ganske enkelt glider ned.

Endnu værre er det, at plakater hænger på steder, hvor de ikke må være og her skulle Venstre og Liberal Alliance især have overtrådt de lokale spilleregler og det har fået partier til at skrive til Peter Hansen fra Venstre, der står i spidsen for Teknik og Miljøudvalget.

Denne plakat placerer Tom Holden helt efter foreskrifterne.

Denne plakat placerer Tom Holden helt efter foreskrifterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

De plakater, der hænger ulovligt ligger inden for netop Teknik- og Miljødirektørens ansvarsområde, altså i Peter Hansens “ministerium”.

– Venstre har spurgt hos Indenrigsministeriet om opsætning af plakater ved kryds samt om lokale regler står over den relativt nye lov om plakatophængning, skriver Peter Hansen i et svar til De Konservative. Nu agter Venstres borgmesterkandidat at spørge sin forvaltningsdirektør, hvorfor der er lavet en lokal vejledning og om den er afstemt med loven.

Artiklen fortsætter under annoncen

– På den måde går der bureaukrati i sagen om de ulovligt placerede plakater og der kommer sikkert ikke et klart svar før valget er slut, siger Trine Lindén fra Konservativt Folkeparti. Det er netop den ligegyldighed med regler og aftaler, der får hende til at indse, der er brug for Konservativt Folkeparti, så der er et seriøst alternativ for borgerlige vælgere.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...