Folkemødet: Debat om mobil-huller

15. juni 2013 Uncategorized

Når forbindelsen ryger midt i en telefonsamtale, så koster det både penge og irritation. Det er også et stort problem, hvis der skal ringes efter ambulance, politi eller brandvæsen.

Lørdag skal emnet diskuteres på folkemødet på Bornholm, hvor Landdistrikternes Fællesråd vil tage kampen med politikerne og branchen.

Hullerne kan opleves flere steder i Syd- og Sønderjylland, og det koster tilflyttere og virksomhederne mister indtjening, siger Steffen Damsgaard, der er formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Så det med at man bor et sted, hvor man ikke kan tale i telefon uden man skal løbe hen i haven eller op på en bakke, det er uholdbart, siger han.

Derfor mener Steffen Damsgaard, at man bør have flere sendemaster op, så man undgår hullerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal se på flere mulige udbud af kommunens rengøringsområde

14. maj 2021 Politik

Hvis Økonomiudvalget – og senere Byrådet – i næste uge vender tommelfingeren op, så skal resten af rengøringsopgaverne i Sønderborg Kommune i udbud og dermed kan private virksomheder byde på dem. Byrådet har aftalt i Budgetaftale 2020-2023, at rengøringsområdet skal i udbud i to faser. Den første udbudsrunde er gennemført og den drejede sig om […]

Læs mere...