Folkemødet: Debat om mobil-huller

15. juni 2013 Uncategorized

Når forbindelsen ryger midt i en telefonsamtale, så koster det både penge og irritation. Det er også et stort problem, hvis der skal ringes efter ambulance, politi eller brandvæsen.

Lørdag skal emnet diskuteres på folkemødet på Bornholm, hvor Landdistrikternes Fællesråd vil tage kampen med politikerne og branchen.

Hullerne kan opleves flere steder i Syd- og Sønderjylland, og det koster tilflyttere og virksomhederne mister indtjening, siger Steffen Damsgaard, der er formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Så det med at man bor et sted, hvor man ikke kan tale i telefon uden man skal løbe hen i haven eller op på en bakke, det er uholdbart, siger han.

Derfor mener Steffen Damsgaard, at man bør have flere sendemaster op, så man undgår hullerne.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...