Folkemødet: Debat om mobil-huller

15. juni 2013 Uncategorized

Når forbindelsen ryger midt i en telefonsamtale, så koster det både penge og irritation. Det er også et stort problem, hvis der skal ringes efter ambulance, politi eller brandvæsen.

Lørdag skal emnet diskuteres på folkemødet på Bornholm, hvor Landdistrikternes Fællesråd vil tage kampen med politikerne og branchen.

Hullerne kan opleves flere steder i Syd- og Sønderjylland, og det koster tilflyttere og virksomhederne mister indtjening, siger Steffen Damsgaard, der er formand for Landdistrikternes Fællesråd.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Så det med at man bor et sted, hvor man ikke kan tale i telefon uden man skal løbe hen i haven eller op på en bakke, det er uholdbart, siger han.

Derfor mener Steffen Damsgaard, at man bør have flere sendemaster op, så man undgår hullerne.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Kultur, Sønderborg

Officiel indvielse af kasernen den 10. oktober

28. september 2022 Kultur

Foreningerne har allerede fyldt Sønderborgs tidligere sergentskole og kaserne med liv, stemmer og aktiviteter. Derfor inviterer Sønderborg Kommune til officiel indvielse 10. oktober kl. 16.30 – 18.30. Interesserede kan blive klogere på både stedets militære historie og på fremtidens muligheder: Hvordan ser rummene ud, hvem der holder til her, og hvad de kan bruges til. […]

Læs mere...