Forebyggelse af livsstilssygdomme i Sundhedscenter

8. januar 2014 Uncategorized

Hvis du har en kronisk sygdom eller risiko for at udvikle en livsstilssygdom, er der gode nyheder i det nye år. Hidtil har Sundhedscentret haft tilbud til borgere med KOL, hjertesygdom, diabetes eller borgere med risiko for at udvikle

 Jeg vil arbejde på, at vi alle tager ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen. Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand.


Jeg vil arbejde på, at vi alle tager ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

livsstilssygdomme.  Med de nye sundhedstilbud i Sundhedscentret sker der en betydelig udvidelse af målgruppen til nu at omfatte alle borgere med kronisk sygdom uanset diagnose, herunder også kræft. Udover kronisk sygdom gælder tilbuddene også borgere, der er i risiko for at udvikle livsstilssygdomme.

Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand.

Sønderborg Kommune har en sundhedspolitik, der har fokus på at give den enkelte borger mulighed for at leve et selvstændigt og meningsfuldt liv. Derfor vil al hjælp og støtte tage udgangspunkt i den enkelte borgers behov og egne ressourcer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Et vigtigt element i omlægningen af Sundhedscentrets tilbud er, at vi gerne vil bygge bro til borgernes hverdagsliv ved at bruge de ressourcer, som borgerne selv har, eller som findes i netværket blandt familie, venner og frivillige, siger Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune.

Vil du vide mere om de forskellige tilbud og dine mulighed for at deltage, kan du kontakte Sundhedscentret eller læse mere på hjemmesiden. Du kan også snakke med din egen læge, som kan henvise dig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...