Forebyggelse af livsstilssygdomme i Sundhedscenter

Arkivfoto
Arkivfoto
8. januar 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis du har en kronisk sygdom eller risiko for at udvikle en livsstilssygdom, er der gode nyheder i det nye år. Hidtil har Sundhedscentret haft tilbud til borgere med KOL, hjertesygdom, diabetes eller borgere med risiko for at udvikle

livsstilssygdomme.  Med de nye sundhedstilbud i Sundhedscentret sker der en betydelig udvidelse af målgruppen til nu at omfatte alle borgere med kronisk sygdom uanset diagnose, herunder også kræft. Udover kronisk sygdom gælder tilbuddene også borgere, der er i risiko for at udvikle livsstilssygdomme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand.

Sønderborg Kommune har en sundhedspolitik, der har fokus på at give den enkelte borger mulighed for at leve et selvstændigt og meningsfuldt liv. Derfor vil al hjælp og støtte tage udgangspunkt i den enkelte borgers behov og egne ressourcer.

– Et vigtigt element i omlægningen af Sundhedscentrets tilbud er, at vi gerne vil bygge bro til borgernes hverdagsliv ved at bruge de ressourcer, som borgerne selv har, eller som findes i netværket blandt familie, venner og frivillige, siger Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vil du vide mere om de forskellige tilbud og dine mulighed for at deltage, kan du kontakte Sundhedscentret eller læse mere på hjemmesiden. Du kan også snakke med din egen læge, som kan henvise dig.

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...