Forebyggelse af livsstilssygdomme i Sundhedscenter

8. januar 2014 Uncategorized

Hvis du har en kronisk sygdom eller risiko for at udvikle en livsstilssygdom, er der gode nyheder i det nye år. Hidtil har Sundhedscentret haft tilbud til borgere med KOL, hjertesygdom, diabetes eller borgere med risiko for at udvikle

 Jeg vil arbejde på, at vi alle tager ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen. Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand.


Jeg vil arbejde på, at vi alle tager ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

livsstilssygdomme.  Med de nye sundhedstilbud i Sundhedscentret sker der en betydelig udvidelse af målgruppen til nu at omfatte alle borgere med kronisk sygdom uanset diagnose, herunder også kræft. Udover kronisk sygdom gælder tilbuddene også borgere, der er i risiko for at udvikle livsstilssygdomme.

Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand.

Sønderborg Kommune har en sundhedspolitik, der har fokus på at give den enkelte borger mulighed for at leve et selvstændigt og meningsfuldt liv. Derfor vil al hjælp og støtte tage udgangspunkt i den enkelte borgers behov og egne ressourcer.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Et vigtigt element i omlægningen af Sundhedscentrets tilbud er, at vi gerne vil bygge bro til borgernes hverdagsliv ved at bruge de ressourcer, som borgerne selv har, eller som findes i netværket blandt familie, venner og frivillige, siger Helge Larsen, formand for sundhedsudvalget i Sønderborg Kommune.

Vil du vide mere om de forskellige tilbud og dine mulighed for at deltage, kan du kontakte Sundhedscentret eller læse mere på hjemmesiden. Du kan også snakke med din egen læge, som kan henvise dig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Politik, Sønderborg

Byrådet har ikke planer om at pille ved skatter og afgifter

17. september 2021 Politik

Når Økonomiudvalget samles på onsdag, så skal der tages stilling til, om politikerne vil følge forvaltningens anbefaling og lade skatteprocenten være uændret og også at fastholde den nuværende grundskyld og dækningsafgift i budgettet for det kommende år. For kort tid siden var der budgetseminar og der lå det ligesom i luften, at skatten hverken skulle […]

Læs mere...