Fyld spørgeskemaer ud for kommunen

10. februar 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune har et elektronisk borgerpanel med ca. 1.300 medlemmer. Panelet bliver brugt, når Sønderborg Kommune har behov for en pejling fra borgerne på et særligt emne, eller gerne vil vide noget om borgernes ønsker og holdninger til kommunens service.

Både helt unge og ældre søges til kommunens borgerpanel.

Både helt unge og ældre søges til kommunens borgerpanel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlemmerne af borgerpanelet skal udgøre et repræsentativt udsnit af befolkningen i Sønderborg Kommune. Det betyder at aldersfordeling, uddannelse og geografisk fordeling skal svare nogenlunde til den faktiske fordeling i kommunen. Lige nu mangler der ca. 100 medlemmer i alderen 18-29 år og ca. 100 medlemmer over 65 år.

Der gennemføres 3 – 4 målinger om året, og medlemmerne får en mail med et link til en hjemmeside, hvor de skal svare på en række spørgsmål.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 Samfund, Sønderborg

Nyreforeningen tager i Borgen og fortæller om organdonationer

6. oktober 2022 Samfund

Over hele landet markeres Organdonationsdagen den 8. oktober. I Sønderborg er Nyreforeningen Sønderjylland at finde på indkøbscentret Borgen – på øverste butiksetage, under rulletrappen op til parkeringstaget. Organdonation er et tema, som hele tiden er meget aktuelt. Det ligger os meget på sinde at udbrede kendskabet til emnet, da flere af vore medlemmer er transplanterede, […]

Læs mere...