Fyld spørgeskemaer ud for kommunen

10. februar 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune har et elektronisk borgerpanel med ca. 1.300 medlemmer. Panelet bliver brugt, når Sønderborg Kommune har behov for en pejling fra borgerne på et særligt emne, eller gerne vil vide noget om borgernes ønsker og holdninger til kommunens service.

Både helt unge og ældre søges til kommunens borgerpanel.

Både helt unge og ældre søges til kommunens borgerpanel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlemmerne af borgerpanelet skal udgøre et repræsentativt udsnit af befolkningen i Sønderborg Kommune. Det betyder at aldersfordeling, uddannelse og geografisk fordeling skal svare nogenlunde til den faktiske fordeling i kommunen. Lige nu mangler der ca. 100 medlemmer i alderen 18-29 år og ca. 100 medlemmer over 65 år.

Der gennemføres 3 – 4 målinger om året, og medlemmerne får en mail med et link til en hjemmeside, hvor de skal svare på en række spørgsmål.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
11. maj 2021 Kultur, Nordborg

Den Digitale Stafet nåede frem til Genforeningsstenen i Nordborg

11. maj 2021 Kultur

Tirsdag eftermiddag nåede Den Digitale Stafet frem til Nordborg og ved Genforeningsstenen i Søparken ved Nordborg Sø blev den givet til Stephan Kleinschmidt, der er formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Rurisme. “Med Den Digitale Stafet skabes der en fælles oplevelse med mange deltagere – hvor for sig. Og her – 101 år […]

Læs mere...