Fyld spørgeskemaer ud for kommunen

10. februar 2014 Uncategorized

Sønderborg Kommune har et elektronisk borgerpanel med ca. 1.300 medlemmer. Panelet bliver brugt, når Sønderborg Kommune har behov for en pejling fra borgerne på et særligt emne, eller gerne vil vide noget om borgernes ønsker og holdninger til kommunens service.

Både helt unge og ældre søges til kommunens borgerpanel.

Både helt unge og ældre søges til kommunens borgerpanel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Medlemmerne af borgerpanelet skal udgøre et repræsentativt udsnit af befolkningen i Sønderborg Kommune. Det betyder at aldersfordeling, uddannelse og geografisk fordeling skal svare nogenlunde til den faktiske fordeling i kommunen. Lige nu mangler der ca. 100 medlemmer i alderen 18-29 år og ca. 100 medlemmer over 65 år.

Der gennemføres 3 – 4 målinger om året, og medlemmerne får en mail med et link til en hjemmeside, hvor de skal svare på en række spørgsmål.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 Politik, Sønderborg

Byrådet har ikke planer om at pille ved skatter og afgifter

17. september 2021 Politik

Når Økonomiudvalget samles på onsdag, så skal der tages stilling til, om politikerne vil følge forvaltningens anbefaling og lade skatteprocenten være uændret og også at fastholde den nuværende grundskyld og dækningsafgift i budgettet for det kommende år. For kort tid siden var der budgetseminar og der lå det ligesom i luften, at skatten hverken skulle […]

Læs mere...