Gitte Uttrup: Dejligt at Klinkehuset gøres permanent

13. november 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Gitte Uttrup, Fælleslisten, skriver:

Jeg har lige haft den store glæde at læse om projekt Klinkehuset, som var et treårigt projekt, der skulle understøtte den svageste gruppe unge i kommunen.

Gitte Uttrup fra Fælleslisten.

Gitte Uttrup fra Fælleslisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet mellem forskellige fagpersoner, giver de unge mulighed for at få et specielt tilrettelagt forløb, som tager hånd om netop de udfordringer, de står midt i. De ressourcer, der er blevet budt ind med, er blandt andet lærere, vejledere, SSP, psykologer, læger og bankrådgivere. De er alle sammen kommet i Klinkehuset og har dermed opbygget opnået en tillid hos de unge. Der blev skabt en forståelse af, at ressourcepersonerne med tålmodighed også ville være der, når der skete tilbagefald til gamle mønstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endnu større blev min glæde, da der i budgettet 2014 blev plads til at fortsætte ordningen og gøre den permanent. Det er dejligt at være en del af en kommune, der tager hånd om dem, der har flere udfordringer end de fleste.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...