Gitte Uttrup: Dejligt at Klinkehuset gøres permanent

13. november 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Gitte Uttrup, Fælleslisten, skriver:

Jeg har lige haft den store glæde at læse om projekt Klinkehuset, som var et treårigt projekt, der skulle understøtte den svageste gruppe unge i kommunen.

Gitte Uttrup fra Fælleslisten.

Gitte Uttrup fra Fælleslisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samarbejdet mellem forskellige fagpersoner, giver de unge mulighed for at få et specielt tilrettelagt forløb, som tager hånd om netop de udfordringer, de står midt i. De ressourcer, der er blevet budt ind med, er blandt andet lærere, vejledere, SSP, psykologer, læger og bankrådgivere. De er alle sammen kommet i Klinkehuset og har dermed opbygget opnået en tillid hos de unge. Der blev skabt en forståelse af, at ressourcepersonerne med tålmodighed også ville være der, når der skete tilbagefald til gamle mønstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endnu større blev min glæde, da der i budgettet 2014 blev plads til at fortsætte ordningen og gøre den permanent. Det er dejligt at være en del af en kommune, der tager hånd om dem, der har flere udfordringer end de fleste.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...