Giver DSU forkerte oplysninger?

9. december 2013 Politik

En læser sidder og spekulerer over, hvor mange medlemmer, der er hos DSU i Sønderborg – for kigges der på internettet, så er der forskellige tal. I september mener formanden, der er flere end 100 medlemmer, mens DSUs landsforbund vurderer, at der er under 50 medlemmer i Sønderborg.

DSU har september været omtalt i nyhederne på Radio Als.socialdemo.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Kombineret med en indsats på kulturnatten i slutningen af august, har vi oplevet en medlemsfremgang på over 50 nye medlemmer, hvilket ikke er set før i DSU Sønderborg, siger lokalformand Cecilie Christensen.

– DSU Sønderborg tæller nu over 100 medlemmer, og er dermed den største politiske ungdomsorganisation i Sønderborg, oplyser hun til radioen.

Ifølge DSUs landsforbund er DSU i Sønderborg placeret i gruppe B, der har mellem 20 og 49 medlemmer.

Link til DSU’s landsforbund: https://www.facebook.com/events/422671864528921/?ref=5&source=1

og til Radio Als:

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...