Guldsmeden: Jeg føler mig hjemme i Fælleslisten

25. september 2013 Uncategorized

Guldsmed Ejler Skjerning har endnu en gang sit navn på vaglisten til det kommende kommunalvalg. Men nu er Venstre skiftet ud med Fælleslisten.

Ejler Skjerning føler sig hjemme i Fælleslisten.

Ejler Skjerning føler sig hjemme i Fælleslisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og hvor er det godt, jeg gjorde det, siger Ejler Skjerning. Han fremhæver en række gode ting ved sit nye parti eller rettere sin nye liste:

– Jeg oplever, at Fælleslisten er et fællesskab og man mærker slet ikke, at vi også er konkurrenter. Når vi er samlet, så er det for at snakke om, hvad vi kan gøre bedre for borgerne, lokalområdet og alle de ting, som vi er fælles om i kommunen, siger Ejler Skjerning.

Der er måske partier, der har kandidater, der satser på at lande i byrådet gennem listestemmer, som sendes fra toppen og ned over listen. Der skal jo et vist antal stemmer til at bære en kandidat ind i byrådssalen – og de overskydende sendes så videre til den næste i rækken. Hvis man står tilstrækkeligt højt på listen og der er et par stemmeslugere i toppen, så kan optakten til valget bruges på at sidde og vente på, at vælgerne krydser den 19. november.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I Fælleslisten bidrager alle kandidaterne, når vi er samlet og der fuld fokus på politikområderne, når vi diskuterer. Vi har ingen såkaldte bisiddere, siger Ejler Skjerning til Sønderborg Nyt. han runder af med at fortælle, at der heller ikke er kandidater, der kæmper for at få al opmærksomheden.

– Alle som en giver plads til hinanden og det er en dejlig oplevelse, siger Ejler Skjerning, der har handelslivet som sin mærkesag. Et område han kender ind og ud.

 

Skrevet af: Ole [email protected]