Gunder Jensen: Vi skal bære virksomheder ind i Sønderborg

23. oktober 2013 Uncategorized
Gunder Jensen vil opsøge virksomheder og tage dem med til Sønderborg.

Gunder Jensen vil opsøge virksomheder og tage dem med til Sønderborg.

valgGunder Jensen, direktør i Gråsten Fjerkræ, er ny i Fælleslisten række af kandidater – og han har en helt klar vision om, han kan gøre en del for erhvervslivet og andre områder på den politiske scene. Fokus er rettet skarpt mod målet om at sikre flere virksomheder og dermed flere skattekroner til kommunens kasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Med velstand kommer velfærd, siger Gunder Jensen og forklarer, der skal mange penge i kommunens kasse, hvis fremtidens velfærd skal sikres. Og en af planerne er at ansætte en slags headhunter, som henter virksomheder til kommunen.

– Vi skal se på alle de virksomheder, der sælger deres varer her i området. Den kommende headhunter skal opsøge dem og tilbyde dem at flytte hertil og huske at slå på, vi er Porten til Europa, siger Gunder Jensen. Når en virksomhed siger ja til hans tilbud, så skal den på det nærmeste bæres indenfor kommunegrænsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Først af alt skal virksomhedens kobles på Erhvervskontakten, hvor hele papirgangen ordnes og så skal der være en jobformidling, hvor vi kan levere alle ansatte efter en liste, så virksomheden ikke skal bruges tid på det, siger Gunder Jensen. han er sikker på, at den servide vil friste en del.

Han går også fuldt og helt ind for, at iværksættere skal støttes de første år og ikke blot i den tid, hvor de arbejder med at udvikle deres produkter. Mange iværksættere mister pusten i alt det bureaukrati, der følger med, når man har en virksomhed, så der er god mening i at sikre, de får hjælp, så de ikke mister overblikket.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så skal vi altså have den bro til Fyn, så der også let og hurtigt kan sendes varer mod øst, siger han.

Vi skal satse på turister

Det kommende Waterpark-hotel på havnen får Gunder Jensen til at klappe i hænderne og han vil have meget mere, der kan trække turister til. Også på det område har han en plan.

– Vi skal have butikker, der satser på turister og oplevelser. Det kan trække mange flere til Sønderborg. Vi er jo et område med en voldsom og spændende historie og det fascinerer mange, så hvorfor ikke satse på, at der lægger luksuslinere til ved kajen i havnen, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Igennem sin virksomhed har Gunder Jensen set, hvor meget, der bruges på at servicere mennesker, der betaler i dyre domme for gode oplevelser. Han nævner blandt andre luksuslinerne, der sejler til Hovedstaden og også Hotel Munkebjerg i Vejle, der alle er på hans kundelister.

Se Gunder Jensens valg-video: http://www.youtube.com/watch?v=_SrSzKUc8VI

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...