Håb: Kommunalvalg uden trafikkaos ved Humlehøjskolen

Arkivfoto
Arkivfoto
15. november 2013 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Ved folketingsvalget i 2011 opstod der temmelig kaotiske, trafikale forhold, når bilisterne forsøgte at køre ud fra Humlehøj-Skolen efter at have stemt. Det var svært at komme ud på Nørrekobbel og væk fra skolen. Det problem bliver langt mindre, når der tirsdag den 19. november er valg til kommuner og regioner.

For at forbedre trafikafviklingen bliver det kun tilladt at svinge til højre, når man kører ud på Nørrekobbel fra Humlehøj-Skolen. Hermed undgår man den situation, hvor den første bil i køen skal til venstre, men ikke kan komme ud, fordi der er en jævn strøm af biler, der kører i vestgående retning på Nørrekobbel. Og bilerne bagved skal til højre, hvor der er plads, men de venter på bilen foran. Den situation opstår ikke, når alle skal til højre i retning mod Bilka.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...