Helge Larsen: Nu begynder det brede samarbejde i byrådet

4. juni 2013 Politik

Først havde borgmesteren 19 byrådsmedlemmer bag sig. Så sprang to af hendes fælleslistefolk og blev løsgængere. Og nu har SFs to-mandshold folk så forladt flertalsgruppen, der hermed er i mindretal.

Helge Larsen er fortaler for det brede samarbejde – der begynder allerede nu.

– Men der er intet kaos, for vi socialdemokrater ønsker ikke at benytte os af, at borgmesteren har mistet sit flertal. Kortsigtet kunne vi gennemtvinge en ny konstituering, men det ville være uansvarligt og kaotisk så kort tid før et valg. Efter valget vil vi et bredt samarbejde og det viser vi nu i praksis, at vi også vil før valget, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den tidligere flertalsgruppe skal forhandle alt igennem med politikere udenfor gruppen, fordi der ikke længere er automatisk flertal.

SF beholder formandsposterne i Socialudvalget og Borger- & Demokratiudvalget året ud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Brandfolkene er stadig i gang på Stødagervej

29. juli 2021 112

Torsdag morgen er brandfolkene i gang med efterslukningsarbejdet på Stødagervej, hvor der tirsdag aften omkring 21:30 blev anmeldt en brand i virksomheden Omnicoms bygning. Virksomheden producerer farvepulver, som blandes i cement til fliser. “Vi har siden i går aftes haft brand på virksomheden Amnicon på Stødager i Sønderborg. Folk bedes undgå røgfanen med giftig røg. […]

Læs mere...