Helge Larsen: Nu begynder det brede samarbejde i byrådet

4. juni 2013 Politik

Først havde borgmesteren 19 byrådsmedlemmer bag sig. Så sprang to af hendes fælleslistefolk og blev løsgængere. Og nu har SFs to-mandshold folk så forladt flertalsgruppen, der hermed er i mindretal.

Helge Larsen er fortaler for det brede samarbejde – der begynder allerede nu.

– Men der er intet kaos, for vi socialdemokrater ønsker ikke at benytte os af, at borgmesteren har mistet sit flertal. Kortsigtet kunne vi gennemtvinge en ny konstituering, men det ville være uansvarligt og kaotisk så kort tid før et valg. Efter valget vil vi et bredt samarbejde og det viser vi nu i praksis, at vi også vil før valget, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den tidligere flertalsgruppe skal forhandle alt igennem med politikere udenfor gruppen, fordi der ikke længere er automatisk flertal.

SF beholder formandsposterne i Socialudvalget og Borger- & Demokratiudvalget året ud.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...