Her er Alssundlistens kandidater

8. oktober 2013 Uncategorized

– Jeg er på én gang både stolt, glad og meget ydmyg over den opbakning jeg har modtaget fra mange sider, siden jeg for små tre uger siden offentliggjorde, at jeg med egen liste genopstiller til Sønderborg Byråd, siger byrådsmedlem Karen Damm, som i dag har indleveret en kandidatliste med i alt syv personer.Logo_Alssundlisten

Artiklen fortsætter under annoncen

De syv kandidatnavne er ledsaget af en stillerliste med i alt 42 personer. Alssundlisten har dog endnu ikke fået nogen bogstavbetegnelse.

– Navnet Alssundlisten er valgt med omtanke. Sundet deler Als og Sundeved – men vi betragter nærmere det smukke farvand som en blå stribe, der binder områderne sammen. For os er det et mål, at alle borgere i kommunen skal have samme muligheder og vilkår – hvad enten de bor i Sønderborg by eller i en af kommunens øvrige byer eller landområder, fastslår Karen Damm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alssundlisten opstiller i partilisterække følge:

Nr. 1 Efterlønner Karen Damm, Sønderborg/Dybbøl

Karen Damm

Karen Damm

Karen er født og opvokset i Fynshav, og har arbejdet i en række af Sønderborgs toneangivende sko-og tøjforretninger. Senest i syv år som leder af en brugskunstafdeling. Karen er en erfaren politiker med to perioder i Sønderborg Byråd og medlem af økonomi-, kultur, senior- og teknik- og miljøudvalg. Kæmper bl.a. for børn og unges trivsel

Artiklen fortsætter under annoncen

Nr 2. Socialpædagog Johnny Søndergaard, Dybbøl

Johnny har en baggrund som konstabel i Hæren, hvor han bl.a. var fagligt aktiv og med i de sikkerheds- og arbejdsmiljøudvalg, der arbejdede med det psykiske og fysiske miljø. Efter pædagoguddannelsen har han bl.a. arbejdet som SSP konsulent i Vejle, Egtved og Tørring Kommuner. Johnny er aktiv i foreningslivet i Dybbøl.

Nr. 3 Butikschef Marion Lippert, Sønderborg

Marion Lippert

Marion Lippert

Artiklen fortsætter under annoncen

Marion er opvokset i Sønderborg, og har boet i Milano i 15 år. Her arbejdede hun bl.a. været studievært på TV-stationen Kanal 5. Marion er leder af en af de nye butikker i Borgen, og står også i fritiden i spidsen for Sønderborg Byfest, hvis vartegn er Verdens største damefrokost med flere end 1.200 festklædte kvinder.

Nr. 4 Vice President Business Development, Khaled A. Karim, Vollerup

Khaled er født i Irak, og opvokset i Sønderborg. Khaled er uddannet cand. merc. og har beklædt flere eksportorienterede salg- og marketing stillinger i Sønderborgs high-tech virksomheder. Han er netop tiltrådt en stilling, hvor han er ansvarlig for forretningsudvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nr. 5 Direktør Thorkild Kristiansen, Egernsund

Thorkild har beklædt flere topposter i erhvervslivet bl.a. i Topdanmark, Tjæreborg-koncernen og energisektoren. Thorkild, der er kendt som en skarp, kritisk og professionel iagttager, har været medlem af kommunalbestyrelsen i Broager Kommune og medlem af Sønderborg Byråd i perioden umiddelbart efter kommunesammenlægningen.

Nr. 6 Maskinmester Finn Hundsholt Larsen, Sønderborg

Finn Hundsholdt Jensen

Finn Hundsholt Larsen

Finn er født og opvokset i Sønderborg. Har som maskinmester sejlet på verdenshave med J. Lauritzen. Da han gik i land, blev han værkfører og maskinmester i laboratoriet på Danfoss. I 24 år har han stået i spidsen for sejlklubbens handicapsejlads. Dertil kommer en plads i bestyrelsen i Brugsen for Als og Sundeved.

Nr. 7 Virksomhedsindehaver Betina Sommerset, Vester Sottrup

Betina har arbejdet i personaleafdelingen i Sauer-Danfoss, og driver i dag et internationalt Fitness Institut med opgaver i både Danmark og Tyskland. Fokusområdet er især Zumba og andre moderne motionsformer. Samtidig rådgiver og assisterer hun en række virksomheder med HR relaterede opgaver. Modtog for et par år siden prisen ”Årets Lyspunkt” af Sydbank.

– Det er en liste med store og brede kompetencer og et omfattende netværk. Allerede på torsdag er Thorkild og Johnny paneldeltagere i debatmøder i Egernsund og på biblioteket i Sønderborg. Vores politiske program vil være tilgængelig på www.alssundlisten.dk i løbet af få dage, siger Karen Damm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...