HUI får kommunal lånegaranti til deres fitness-planer

25. august 2021 Politik

Et enigt byråd har onsdag eftermiddag besluttet, at Sønderborg Kommune skal stille garanti for et lån på 3,5 millioner kroner til Hørup Ungdoms- og Idrætsforening, som vil tilbyde fitness til foreningsmedlemmer.

“Det er et godt projekt og det blev sat i gang, fordi foreningen spurgte på Facebook, hvad folk mente der manglede i lokalområdet – og i 2019 var det fitness”, sagde byrådsmedlem Jesper Kock fra Socialdemokratiet.

“Foreningen har arbejdet med det her projekt siden 2019 – og det er godt for sundheden”, sagde Aase Nyegaard fra Fælleslisten og Tage Petersen fra Venstre fik også ordet:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er sikre på, at fitness i HUI ikke er konkurrenceforvridende”.

Hørup Ungdoms- og Idrætsforenings fitness-udvalgsformand er også glad.

“Det er dejligt at høre, at Byrådet sagde ja, sådan som vi havde forberedt det i vores plan A. På mandag samles HUIs hovedbestyrelse, som tager stilling til de næste skridt”, siger fitness-formand Thomas Steen til SønderborgNYT.

Sammen med resten af fitness-udvalget går Thomas Steen nu videre i rækken af forberedelser til det kommende fitnesscenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...