Hvad mener du vi skal med Kær Vestermark?

20. januar 2015 Uncategorized

Sønderborg Kommune har som bekendt overtaget øvelsesområdet på Kær Vestermark. Det er nu meningen, at området skal fredes – men på en måde så der bliver rige muligheder for aktiviteter.

Kær Vestermark, Foto: Sønderborg Kommune

Kær Vestermark, Foto: Sønderborg Kommune

Artiklen fortsætter under annoncen

New York har Central Park, København har Eremitagen – og sådan vil Sønderborg få Kær Vestermark som sin bynære oase med mulighed for spændende naturoplevelser og mangeartede aktiviteter, skriver byrådet i et nyhedsbrev.

Tirsdag den 3. februar klokken 19 holdes der informationsmøde i Cafe Alsion, og her vil borgmester Erik Lauritzen  og fredningsleder i Danmarks Naturfredningsforening, Birgitte Ingrisch, fortælle om fredningsplanerne og alle de muligheder, der åbnes for på Kær Vestermark, ligesom der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål og komme med gode ideer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkommen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...