Hvad mener du vi skal med Kær Vestermark?

Arkivfoto
Arkivfoto
20. januar 2015 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Kommune har som bekendt overtaget øvelsesområdet på Kær Vestermark. Det er nu meningen, at området skal fredes – men på en måde så der bliver rige muligheder for aktiviteter.

New York har Central Park, København har Eremitagen – og sådan vil Sønderborg få Kær Vestermark som sin bynære oase med mulighed for spændende naturoplevelser og mangeartede aktiviteter, skriver byrådet i et nyhedsbrev.

Tirsdag den 3. februar klokken 19 holdes der informationsmøde i Cafe Alsion, og her vil borgmester Erik Lauritzen  og fredningsleder i Danmarks Naturfredningsforening, Birgitte Ingrisch, fortælle om fredningsplanerne og alle de muligheder, der åbnes for på Kær Vestermark, ligesom der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål og komme med gode ideer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkommen

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...