Igen et par formandsskift i byrådets udvalg

5. november 2014 Uncategorized

På onsdagens byrådsmøde blev ændringerne af Styrelsesvedtægterne stemt igennem i Byrådssalen med et flertal på 18 stemmer mod 13. Det var naturligvis Venstre og Dansk Folkeparti, der stemte imod.

Helge Larsen er igen formand for Sundhedsudvalget.

Helge Larsen er igen formand for Sundhedsudvalget.

Ændringerne betød, der blev rykket rundt på bemandingen i et par af udvalgene, så flertalsgruppen fik de formandsposter tilbage, som Venstre havde snuppet på ekstraordinære udvalgsmøder for flere uger siden.

Fælleslistens Erik Lorenzen får sin taburet og retten til at kalde sig formand tilbage.

Fælleslistens Erik Lorenzen får sin taburet og retten til at kalde sig formand tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er det igen socialdemokraternes Helge Larsen, der er formand for Sundhedsudvalget og Erik Lorenzen fra Fælleslisten, der er formand for Børne- og Uddannelseudvalget.

Venstre og Dansk Folkeparti mener stadig, at argumenterne for at ændre Styrelsesvedtægterne i især Børne- og Uddannelsesudvalget ikke holder. Derfor har de partier bedt Statsforvaltningen se på tingene.

“Når man ser på de udtalelser, som nogle af flertalsgruppens politikere kom med, inden det første byrådsmøde med ændringer af Styrelsesvedtægterne, så er intentionen ene og alene at sikre flertallet i de to udvalg”, siger Peter Hansen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...