Igen, igen: Allersidste ekstra-regning fra Skansen

13. november 2013 Politik

Byrådet vendte onsdag tommelfingeren op og dermed er fordelingen af puljen til idrætten fordelt – og nogle af pengene skal bruges i Skansen.

– Skansen skal have et sprintleranlæg, hvis hallen skal være fuldt lovlig, siger Frode Sørensen fra Socialdemokraterne, der har læst papirerne grundigt igennem. Altså er der endnu en forudset regning i kølvandet på det byggeri. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2013/11/download-4.jpg”>fodbold

– Jeg kan huske, at da vi sidst sendte ekstra penge til hallen, der spurgte jeg, om alt nu er i orden. Det var det, siger Frode Sørensen og stiller endnu en gang samme spørgsmål. Også denne gang er det sidste gang, der skal bevilges penge til ting, der er glemt undervejs.

Det er tankevækkende, at Sønderborg har fået en hal, der blev både kortere og dyrere end ventet. Omklædningsrummene er for små til større hold og dommere skal klæde om på et handicaptoilet.

– Jeg synes, det er en pragtfuld hal og jeg nyder at være der, siger Frode Sørensen og hvis sønderborgenserne er lige så tilfredse, så gør det ikke så meget med nogle rasende dyre fodfejl undervejs.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk