Igen, igen: Allersidste ekstra-regning fra Skansen

13. november 2013 Politik

Byrådet vendte onsdag tommelfingeren op og dermed er fordelingen af puljen til idrætten fordelt – og nogle af pengene skal bruges i Skansen.

– Skansen skal have et sprintleranlæg, hvis hallen skal være fuldt lovlig, siger Frode Sørensen fra Socialdemokraterne, der har læst papirerne grundigt igennem. Altså er der endnu en forudset regning i kølvandet på det byggeri.fodbold

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg kan huske, at da vi sidst sendte ekstra penge til hallen, der spurgte jeg, om alt nu er i orden. Det var det, siger Frode Sørensen og stiller endnu en gang samme spørgsmål. Også denne gang er det sidste gang, der skal bevilges penge til ting, der er glemt undervejs.

Det er tankevækkende, at Sønderborg har fået en hal, der blev både kortere og dyrere end ventet. Omklædningsrummene er for små til større hold og dommere skal klæde om på et handicaptoilet.

– Jeg synes, det er en pragtfuld hal og jeg nyder at være der, siger Frode Sørensen og hvis sønderborgenserne er lige så tilfredse, så gør det ikke så meget med nogle rasende dyre fodfejl undervejs.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...