Indvandrere er en ressource for landdistrikterne 

29. november 2014 Uncategorized

Globaliseringen går ikke bare fra landdistrikterne til den store verden – globaliseringen går også den anden vej, og når folk fra andre steder i verden bosætter sig i et landdistrikt, så giver det liv og udvikling.by3

Det viser en ny rapport fra Center for Landdistriktsforskning, som er en del af en resultatkontrakt med Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Rapporten konkluderer, at Indvandrere til landdistrikterne bidrager på en række områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

De er med til at understøtte forretningslivet, de kommer med nye kompetencer i form af uddannelse og så bidrager de med nye virksomheder og arbejdspladser.

”Vi har et lille og homogent land og for driftige mennesker tilbyder landdistrikterne gode muligheder for at starte egen virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her er der billige boliger, god plads og meget ofte kommuner, der er både hurtige og smidige, når det kommer til at få nye virksomheder i gang. Og set i international sammenhæng er afstandene meget små, så det undrer mig ikke, at folk fra andre lande ser mulighederne,” siger minister Carsten Hansen.

Læs mere HER

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Kultur, Nordborg

Universe åbner St. Bededag – husk at købe billet online

20. april 2021 Kultur

I Universe er åbningen fastsat til Store Bededag, som er fredag den 30. april, klokken 10, hvor parken åbnes i fuldt omfang både ude og inde – men med visse begrænsninger som følge af corona. “Vi er rigtigt glade  for, vi kan åbne til både de indendørs og udendørs aktiviteter, så vores gæster oplever hele […]

Læs mere...