Integrationsrådet sikrer at flere stemmer ved valget

12. november 2013 Uncategorized

Integrationsrådet og Lærdansk Sønderborg gennemførte i fredags et velbesøgt valgmøde med henblik på at få flere nydanskere til stemmeurnerne den 19. november.

Integrationsrådet viste, det ikke er ligegyldigt, hvem der sidder i Byrådet.

Integrationsrådet viste, det ikke er ligegyldigt, hvem der sidder i Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Over 100 nydanskere lagde vejen forbi det innovative og anderledes valgmøde på Lærdansk, hvor politikere og publikum skulle diskutere en række fiktive dilemmaer om folkeskolen, beskæftigelse og udsatte boligområder.

Formålet var at motivere deltagerne til at bruge deres stemmeret ved at synliggøre, at de beslutninger, politikere tager, har betydning for deres egen hverdag, og at det ikke er ligegyldigt, hvem der bliver valgt ind i kommunalbestyrelsen. Under valgmødet fik deltagerne erfaring med at tage stilling til nogle politiske emner samt afgive deres stemme, hvilket gerne skulle bane vej for, at deltagerne benytter deres stemmeret til kommunalvalget d. 19. november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...