Integrationsrådet sikrer at flere stemmer ved valget

12. november 2013 Uncategorized

Integrationsrådet og Lærdansk Sønderborg gennemførte i fredags et velbesøgt valgmøde med henblik på at få flere nydanskere til stemmeurnerne den 19. november.

Integrationsrådet viste, det ikke er ligegyldigt, hvem der sidder i Byrådet.

Integrationsrådet viste, det ikke er ligegyldigt, hvem der sidder i Byrådet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Over 100 nydanskere lagde vejen forbi det innovative og anderledes valgmøde på Lærdansk, hvor politikere og publikum skulle diskutere en række fiktive dilemmaer om folkeskolen, beskæftigelse og udsatte boligområder.

Formålet var at motivere deltagerne til at bruge deres stemmeret ved at synliggøre, at de beslutninger, politikere tager, har betydning for deres egen hverdag, og at det ikke er ligegyldigt, hvem der bliver valgt ind i kommunalbestyrelsen. Under valgmødet fik deltagerne erfaring med at tage stilling til nogle politiske emner samt afgive deres stemme, hvilket gerne skulle bane vej for, at deltagerne benytter deres stemmeret til kommunalvalget d. 19. november.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juni 2022 112, Sønderborg

Bådmotor stjålet

27. juni 2022 112

På et tidspunkt i perioden fra tirsdag til søndag er der stjålet en bådmotor fra en båd, der lå ved kajen Sundgade. “Det er en 6 HK motor”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet.

Læs mere...