Jan Prokopek: Det er godt Borgen nu er i brug

2. oktober 2013 Uncategorized

Byrådsmedlem Jan Prokopek, Socialdemokraterne, skriver:

Lad os se muligheder og ikke begrænsninger. Lad os være positive, ikke at sammenligne med naive. Så får vi det alle lidt bedre. Omkring Borgen i Sønderborg eller indkøbscentret i Nordborg, så ér det altså de private investorer, der bygger – ikke kommunen. Kommunen kan bakke op omkring lokalplaner, byggetilladelser mm.
Borgen erstatter Kvicly-bygningen i Sønderborg – den var ikke just køn, den var også stor, og P-pladserne forfærdelige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu er Borgen der, meget pænere efter min mening, opført af private med flere P-pladser, med bedre adgange for handicappende og mere end 20 nye butikker, der ellers ikke ville have været i vores kommune – dem vil mange udenfor vores kommune komme og besøge, og der er arbejdspladser i dem.
Kommunens Jobcenter flytter ind i nye lokaler som er gode for både for borgere og dé, der arbejder der. Endda til samme bruttohusleje, som i de lokaler kommunen lejede hos staten på Blegen. På Blegen var der enorme varmeudgifter og det var stadig koldt langt op af formiddagen om vinteren, der var ikke gode adgangs- og parkeringsforhold, og handicapvenlige er bygningerne bestemt ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Prokopek er glad for at Borgen er åben.

Jan Prokopek er glad for at Borgen er åben.

Turisterne har et center de kan besøge året rundt, når vejret er dårligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De dårlige veje/fortove mm der var omkring Kvickly er nu renoveret, det har de trængt til i mange, mange år.
Mange positive ting – syntes jeg – dem kan jeg godt glæde mig over.
At der er mange andre ting i vores kommune, der trænger til en kærlig hånd og opmærksomhed er jeg enig i. Dog vil jeg tillade mig at glæde mig over der sker noget positivt i vores kommune. Det giver fornyede kræfter til at fortsætte arbejdet med at rette op på de ting, der stadig trænger.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...