Jan Prokopek: Jobcenter skal lave flere ressourceforløb

13. februar 2014 Uncategorized

Der kan være hjælp på vej til Ligeværds unge nu, hvor Jan prokopek, som er formand i Arbejdsmarkedsudvalget har hørt, at jobcenterbeskæftigelsesminister Mette Frederiksen slår fast, at kommunerne skal lave flere ressourceforløb, som kan afklare udsatte lediges fremtid på arbejdsmarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Prokopek ser gerne, at Jobcenter laver de nødvendige ressourceforløb og følger dermed op på Mette Frederiksens opfordring.

Jan Prokopek ser gerne, at Jobcenter laver de nødvendige ressourceforløb og følger dermed op på Mette Frederiksens opfordring.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi laver for få ressourceforløb, så vi skal lave flere, siger Jan Prokopek til Sønderborg Nyt.

Ledige under 40 år kan som udgangspunkt ikke få førtidspension, men skal tilbydes et ressoureforløb, som afklarer, hvad der skal til, hvis vedkommende skal have en fremtid på arbejdsmarkedet. Hvis der ikke er nogen mulighed for, at den ledige kan rustes til at klare et job, så kan der bevilges en førtidspension.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...