Jan Prokopek: Jobcenter skal lave flere ressourceforløb

13. februar 2014 Uncategorized

Der kan være hjælp på vej til Ligeværds unge nu, hvor Jan prokopek, som er formand i Arbejdsmarkedsudvalget har hørt, at jobcenterbeskæftigelsesminister Mette Frederiksen slår fast, at kommunerne skal lave flere ressourceforløb, som kan afklare udsatte lediges fremtid på arbejdsmarkedet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jan Prokopek ser gerne, at Jobcenter laver de nødvendige ressourceforløb og følger dermed op på Mette Frederiksens opfordring.

Jan Prokopek ser gerne, at Jobcenter laver de nødvendige ressourceforløb og følger dermed op på Mette Frederiksens opfordring.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi laver for få ressourceforløb, så vi skal lave flere, siger Jan Prokopek til Sønderborg Nyt.

Ledige under 40 år kan som udgangspunkt ikke få førtidspension, men skal tilbydes et ressoureforløb, som afklarer, hvad der skal til, hvis vedkommende skal have en fremtid på arbejdsmarkedet. Hvis der ikke er nogen mulighed for, at den ledige kan rustes til at klare et job, så kan der bevilges en førtidspension.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...